Welke zaalindelingen hebben we voor bedrijfsevenementen?

feesttafel in zaal publiek authentiek 19

Publiek Authentiek bestaat uit 2 eventruimtes: een grote evenementenzaal voorzien van de nieuwste technologische snufjes en een warme, intieme evenementenlocatie in een historisch kader. Beide zalen kunnen op verschillende manieren ingedeeld worden. We vertellen je graag welke zaalindelingen we aanbieden voor bedrijfsevenementen.

Uw evenement in Zaal Publiek Authentiek? Contacteer ons

Zaal Publiek Authentiek

Zaal ‘Publiek Authentiek’ (230 m²) is een moderne, polyvalente seminarie- en feestzaal met alle comfort en technologie om van jouw event een succes te maken.

  • Deze warm aangeklede zaal biedt plaats aan 120 zittende gasten en 200 staande gasten.
  • De zaal is uitgerust met wifi, een beamer, een hypermodern projectiesysteem en een hoogtechnologische audio-installatie.
  • De ruime tuin met terras is een extra troef voor je event.

Onze ruime feestzaal is erg veelzijdig en we kunnen de zaal op allerlei manieren inrichten. Elke soort zaalindeling heeft zijn eigen voordelen en troeven. Welke indeling de voorkeur geniet, hangt af van het soort evenement dat je organiseert.

feestzaal opstelling

Zaalindeling theater

Bij de theaterindeling draait alles rond het podium. Daarop staat een spreker, of meerdere, die een boodschap met het publiek willen delen. Doorgaans zijn er veel gasten aanwezig die in rijen voor het podium verspreid worden.

Dit soort zaalindelingen zijn ideaal voor zakelijke evenementen waarop sprekers uitgenodigd worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een lezing, een opleidingsdag, een productpresentatie, een seminarie of een vormingsdag. De spreker is duidelijk te zien voor iedereen in beeld en er kan natuurlijk ook een projectiescherm en een geluidsinstallatie voorzien worden.

Capaciteit: tot 90 personen

De U-vorm

Staat conversatie centraal, dan is de U-vorm wat je zoekt. We plaatsen de tafels dan in een U-vorm zodat iedereen elkaar rechtstreeks kan aankijken. Ideaal voor evenementen waarop gediscussieerd of gebrainstormd moet worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om een workshop of een productpresentatie waarbij je dingen wil doorgeven aan de gasten. Ook voor teambuildings is een U-vorm ideaal.

Capaciteit: tot 54 personen

Zaalindeling schoolvorm

De schoolindeling bestaat uit een podium en rijen stoelen, net als de theaterindeling dus. Het verschil zit hem in hoe de stoelen opgesteld worden. Bij de theatervormige indeling is het niet de bedoeling dat de spreker tussen de gasten wandelt. Bij een schoolvormige indeling is dat wel mogelijk. Dat opent mogelijkheden voor interactie tussen spreker en bezoeker. Ideaal voor workshops, interactieve lezingen of productpresentaties, opleidingsdagen, vormingsdagen, teambuildings en seminaries.

Capaciteit: tot 45 personen

Zaalindeling banket

Bij banketindelingen draait het allemaal om het tafelen. Er worden ronde tafels gebruikt waarrond een bepaald aantal stoelen geplaatst worden. Dit soort indelingen zijn ideaal voor trouwfeesten, communiefeesten of vormsels. Er kan ook een dansvloer voorzien worden. Dé klassieke feestindeling dus. Een banketindeling kan echter ook voor zakelijke evenementen ingezet worden, we denken dan bijvoorbeeld aan pensioenvieringen of andere evenementen waarbij het diner centraal staat.

Capaciteit: tot 90 personen

Receptie zaalindeling

Bij de zaalindeling voor recepties gebruiken we hetzelfde principe als de banketindeling, maar we gebruiken kleinere tafels waardoor er in totaal meer gasten kunnen plaatsnemen. Dit is de ideale indeling voor feestelijke evenementen waarop geen grote groepen uitgenodigd worden, zoals recepties of nieuwjaarsrecepties.

Capaciteit: tot 120 personen

Halve cirkel

De opstelling in de vorm van een halve cirkel is ideaal voor evenementen waarop interactie centraal staat. Deze zaalindeling is ideaal voor sprekers die bepaalde dingen moeten voortonen, producten willen gebruiken of voor evenementen waarbij de genodigden met elkaar in debat moeten gaan. Dit soort zaalindeling is ideaal voor workshops, interactieve lezingen en teambuildings.

Capaciteit: tot 65 personen

Board room

Organiseer je een bedrijfsevenement waarop discussie centraal staat, dan is de board room wat je zoekt. Verschillende gasten delen een lange tafel en kunnen zo allemaal met elkaar spreken. Iedereen ziet iedereen zitten.

Capaciteit: tot 30 personen.

Salon ‘De Torre’ ( 35 m² )

Ook in het burgerhuis De Torre kunnen evenementen georganiseerd worden. Het is een sfeervolle gespreksruimte voor kleine vergaderingen, 1-op-1 ontmoetingen, klantengesprekken, coachingsessies of andere kleinschalige evenementen. De zaal van 35 m² kan eveneens op verschillende manieren ingedeeld worden. De maximale capaciteit ligt hier een stuk lager dan in onze grote evenementenzaal.

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons