Op zoek naar de ideale locatie voor een productpresentatie?

Wie een product wil presenteren, moet eerst en vooral een geschikte locatie vinden. Een evenementlocatie voor een productpresentatie moet tegelijkertijd sfeervol en professioneel zijn. Er moeten ook mogelijkheden zijn om het product, indien het gaat om een fysiek product, helemaal tot zijn recht te laten komen. En het is niet onbelangrijk dat de locatie makkelijk en snel bereikbaar is. Zo hoeft niemand je uitnodigen af te wijzen omdat het te ver rijden is.

Publiek Authentiek biedt alles wat je nodig hebt voor je productpresentatie.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Een sfeervolle en professionele locatie voor je productpresentatie

Bij Publiek Authentiek combineren we oud en nieuw. Het centrale, oude gebouw geeft de evenementlocatie karakter terwijl je tegelijkertijd kan rekenen op alle moderne faciliteiten en een fris interieur. Zo voelen bezoekers en toeschouwers zich welkom zonder dat het professionele karakter van je productpresentatie onder die gezellige sfeer moet lijden.

De combinatie van oud en nieuw creëert bovendien een inspirerende omgeving. Het toont hoe locaties heruitgevonden kunnen worden, de ideale plek om een nieuw product te lanceren. Bij Publiek Authentiek hangt de juiste toon voor een productpresentatie.

foto intentif 2

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw personeelsfeest

1. Bij Publiek Authentiek zijn alle voorzieningen aanwezig

Je hoeft je bij Publiek Authentiek geen zorgen te maken. We zorgen ervoor dat alle voorzieningen nodig voor jouw productpresentatie aanwezig zijn. Zo weet je zeker dat alles naar wens verloopt en je niet voor verrassingen komt te staan.
In ons sfeervol pand zijn alle audiovisuele middelen aanwezig. Er kunnen beamers en schermen voorzien worden, net als licht- en geluidsinstallaties. Natuurlijk zijn er voldoende stroomaansluitingen aanwezig zodat je niet met gênante technische mankementen moet worstelen.

Verder werken we ook samen met uitstekende cateraars die fantastische diensten leveren. Je kan gerust ook zelf een cateraar aanleveren. We staan wel graag in nauw contact met de catering om problemen en misverstanden te vermijden. Daarnaast kan je ook een beroep doen op randanimatie, indien je dat zou wensen. Komen er gezinnen naar de productpresentatie, dan kan je bijvoorbeeld denken aan een kinderzone.

Authenticiteit original
foto intentif 4

2. Een goede locatie voor productpresentaties biedt mogelijkheden

Om je product echt goed in de verf te zetten, heb je meer nodig dan een podium voor een speech alleen. Het totale plaatje moet kloppen en alle facetten van het product moeten belicht worden. Het is daarom een goed idee om het product op verschillende plekken in de ruimte tentoon te stellen en telkens andere sterke punten te belichten.
Ook extra activiteiten of entertainment behoren tot de mogelijkheden. Voorzie bijvoorbeeld een plek om het product uit te testen. Dat breekt niet alleen het ijs, maar zal toeschouwers meteen overtuigen van de kwaliteiten van je product. Wil je bijvoorbeeld een nieuw soort sporthorloge op de markt brengen, dan is een loopparcours voor een testloopje een uitstekend idee. Wil je een nieuwe drank lanceren? Dan kunnen we zorgen voor verschillende bars waar jouw drank op een andere manier verwerkt of geserveerd wordt.

Bij Publiek Authentiek kunnen we de zaal zo schikken dat al jouw plannen werkelijkheid worden. Bovendien biedt onze grote tuin en onze ligging naast het groen heel wat mogelijkheden voor wie op een originele manier een productpresentatie wil organiseren.

3. Onze locatie voor een productpresentatie is vlot bereikbaar

Verder is Publiek Authentiek ook makkelijk bereikbaar. Dat is een niet te onderschatten voorwaarde voor een succesvolle productpresentatie. Er komen waarschijnlijk mensen uit verschillende streken naar je nieuwe product kijken. Het is dan belangrijk om de reistijd en fileleed te vermijden. Ook parkeerplaats is van groot belang.
Met Publiek Authentiek kies je voor een centraal gelegen evenementlocatie op een boogscheut van Gent. Je vindt ons vlakbij de E40, de E17 en de Gentse ring R4. Met het openbaar vervoer (en met de fiets) bereik je het toeristische centrum van Gent bovendien erg snel. Kortom, een ideale plek voor een productpresentatie voor zowel gasten die met de auto als het openbaar vervoer willen komen.

Toplocatie

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons