Een goede locatie is essentieel voor een geslaagde opleidingsdag

Een opleidingsdag: je werknemers kijken er ofwel naar uit of zien er ofwel helemaal tegenop. Essentieel voor een opleidingsdag is niet alleen dat de werknemers bijleren, maar je kan het ook gebruiken als een teambuilding evenement. De juiste locatie is daarbij van groot belang.

Bij Publiek Authentiek kom je terecht in een karaktervol pand dat voorzien is van alle moderne faciliteiten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde opleidingsdag.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

De juiste locatie tilt je opleidingsdag naar een hoger niveau

Op een goede locatie voor een opleidingsdag moeten je werknemers gestimuleerd worden om bij te leren. Dat doe je niet door je opleidingsdag in een bureau- of klasruimte te organiseren. De evenementenlocatie moet de opleidingsdag naar een hoger niveau tillen.

Een geslaagde opleidingsdag moet plaatsvinden op een locatie die persoonlijk en huiselijk aanvoelt. Zo stel je je werknemers op hun gemak en kunnen ze zich helemaal concentreren op wat er bij te leren valt. Tegelijkertijd moet de locatie voor een opleidingsdag ook professioneel zijn. Bij Publiek Authentiek combineren we die twee voor business events.

Zaalindeling is cruciaal

Wat bedoelen we daar precies mee? Het is belangrijk dat je locatie voldoende mogelijkheden biedt. Bij Publiek Authentiek kunnen we de locatie opdelen in verschillende delen, we kunnen de tafels in verschillende opstellingen plaatsen en we voorzien alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagde opleidingsdag.

Zo is de kans groot dat je een podium, een spreekgestoelte en een beamer en microfoon nodig zal hebben. We zorgen ervoor dat al die faciliteiten aanwezig zijn. Mogelijk vereist je opleidingsdag ook aparte ruimtes of delen van de zaal waarin praktische oefeningen kunnen worden uitgevoerd.

Moeten er bijvoorbeeld EHBO-manoeuvres geoefend worden? Of wil je je werknemers trainen met rollenspellen die ruimte vereisen? Dan voorzien we daarvoor de nodige ruimte. We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat je opleidingsdag precies zo georganiseerd kan worden als jij het voor ogen had.

foto intentif 2

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw opleidingsdag

1. Geef een originele toets aan je opleidingsdag

Een geslaagde opleidingsdag is er eentje waarop de werknemers zich niet vervelen. Je kan dan ook zeker ‘out of the box’ denken bij de organisatie van je opleidingsdag. Kies bijvoorbeeld voor een originele tafelopstelling, kleed de ruimte aan op een leuke manier aan of kies voor bijzondere gerechten op de borden van je werknemers. Het loont ook de moeite om, indien mogelijk, na te denken over originele manier om de werknemers bij te scholen. Zo kan je bijvoorbeeld een quiz organiseren op het einde van de dag met een hapje en een drankje. Dat zullen je werknemers zeker weten te appreciëren.

Publiek Authentiek is de ideale locatie voor een originele opleidingsdag. Op onze professionele en karaktervolle locatie is heel wat mogelijk. Organiseer bijvoorbeeld een deel van de opleidingsdag in onze tuin. De mogelijkheden zijn legio, we denken graag met je mee.

Authenticiteit original
foto intentif 4

2. De juiste cateraar op locatie voor jouw opleidingsdag

Wil je catering voorzien voor de middagpauze, ook dan helpen we je graag verder. We kunnen je de contactgegevens bezorgen van verschillende cateraars die hun diensten bewezen hebben. We staan altijd in nauw contact met de cateraar zodat we op het laatste moment niet voor verrassingen komen te staan. We denken bij Publiek Authentiek dan ook graag mee over de inhoud, de logistiek en de planning van je receptie.

3. Een goede locatie voor een opleidingsdag is vlot bereikbaar

Bij Publiek Authentiek kan je bovendien rekenen op een goede locatie. Dat is zeker niet onbelangrijk, want je wil natuurlijk niet dat je werknemers tijd verliezen in files, geen parking vinden of ver moeten rijden. Onze locatie voor je opleidingsdag ligt vlakbij de E40, de E17 en langs de Gentse R4, op een korte afstand van het stadscentrum. Werknemers zullen dus vanuit alle windstreken snel op de opleidingsdag staan.

Toplocatie

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons