Op zoek naar de ideale locatie voor een personeelsfeest?

Een personeelsfeest brengt collega’s dichter bij elkaar, verbetert de werksfeer en zorgt voor een positieve impuls in het hele bedrijf. Een geschikte locatie is echter essentieel voor een geslaagd personeelsfeest.

Publiek Authentiek biedt alles wat je nodig hebt voor je personeelsfeest.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

De locatie is essentieel voor een geslaagd personeelsfeest

Personeelsfeesten zijn meer dan een publiciteitsstunt van de baas. Een personeelsfeest is een fantastische manier om de band tussen collega’s op een natuurlijke manier te versterken. Werknemers leren er elkaar beter kennen, buiten een bedrijfscontext, en dat werpt zijn vruchten af op de werkvloer. Collega’s worden vrienden en dat resulteert in een positief werkklimaat.

Een personeelsfeest heeft dus zeker nut, zowel voor de werknemers als voor de baas. Bovendien is het een uitstekende manier om je waardering voor de werknemers in de verf te zetten. Je kan hen uitgebreid bedanken, en dat zullen ze zeker weten te appreciëren. Extra punten voor het bedrijf dus.

Om een succes te maken van je personeelsfeest, is een geschikte locatie essentieel. Er moet voldoende ruimte zijn en iedereen moet het naar zijn zin hebben. Heb je bepaalde activiteiten in gedachten? Dan moet daar ook de nodige ruimte en de nodige installaties voor voorzien worden. Je leest meer over de mogelijke opstellingen hieronder.

foto intentif 2

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw personeelsfeest

1. Een informeel en warm personeelsfeest

Bij Publiek Authentiek doen we er alles aan om een warme sfeer te creëren voor je personeelsfeest. Zo voelt iedereen zich helemaal op zijn plek en kunnen werknemers elkaar op een natuurlijke manier beter leren kennen.

Onze eventlocatie in Zwijnaarde nabij Gent hebben we helemaal gerenoveerd om het perfecte evenement mogelijk te maken. Onze feestzaal heeft respect voor het verleden en geeft een knipoog naar de toekomst. We ontvangen je werknemers in een gezellig kader. Onze gastvrouw staat te popelen om alles in goede banen te leiden.

Authenticiteit original
foto intentif 4

2. De juiste omgeving voor een personeelsfeest van elk type

Publiek Authentiek ligt aan de Schelde en vormt de toegangspoort van de Vlaamse Ardennen. Je bevindt je dus vlakbij het groen. Daarnaast zitten we ook vlakbij het toeristische Gent.

Je kan het stadscentrum zelfs via een leuke fietsroute bereiken. Dat is ideaal voor wie het personeelsfeest wil combineren met een teambuilding activiteit. Een boottocht op de Schelde, een wandeling in de natuur of een toeristisch uitje door hartje Gent, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

3. Bereikbaar voor iedereen

Ook wat bereikbaarheid betreft, hoef je je geen zorgen te maken. Publiek Authentiek ligt op een strategisch interessante locatie. Je vindt ons vlakbij de belangrijke verbindingswegen zoals de E17, E40 en de Gentse ring R4. Ook met het openbaar vervoer vanuit de stad zijn we vlot te bereiken.

Op die manier vermijd je dus de parkeerproblemen en drukte van de binnenstad, wat toch mooi is meegenomen wanneer je heel wat mensen verwacht op je personeelsfeest. Het is waarschijnlijk dat niet iedereen vlakbij Gent woont. Dankzij onze locatie beperk je de reistijd voor iedereen.

Toplocatie

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Tips voor een succesvol personeelsfeest

Een succesvol personeelsfeest vraagt de nodige voorbereiding. Begin dus zeker op tijd met het plannen. Misschien heb je daar iemand voor in je bedrijf, of je kan een beroep doen op een van onze professionele evenement managers. Eenmaal je een datum en de locatie vastgeprikt hebt, kan je beginnen denken aan hoe je het feest wil aankleden.

Essentieel op elk personeelsfeest is een of andere vorm van entertainment. Doorgaans vindt er een toespraak plaats van de bedrijfsleider, daarna kan er een activiteit georganiseerd worden of doet de dj zijn werk. Zorg bijvoorbeeld voor een leuke quiz, bedenk een bepaald thema voor het feest of creëer een wedstrijdje om het ijs te breken.

Natuurlijk moet de zaal ook op de juiste manier aangekleed worden. We zorgen ervoor dat de opstelling overeenkomt met je plannen voor het personeelsfeest. Leuke decoraties tillen het personeelsfeest naar een hoger niveau.

Het is eveneens belangrijk om je werknemers te motiveren voor het personeelsfeest. Dat doe je door het feest vooraf op de werkvloer te promoten. Dat kan via e-mail, maar ook originele posters zijn effectief. Om werknemers warm te maken voor het feest, is het een goed idee om ze te betrekken bij de organisatie ervan. Geef de werknemers inspraak in hoe het feest zal verlopen (iemand die een quiz wil organiseren?) en iedereen zal met veel plezier opdagen.