Op zoek naar een locatie voor je verjaardagsfeest?

Het organiseren van een verjaardagsfeest is bijna even leuk als het feestje zelf. Een cruciale factor die het succes van jouw verjaardagsfeest bepaalt, is de locatie. Of het nu gaat om een intiem samenzijn met dierbaren of een grootschalig dansfeest, de juiste locatie is van essentieel belang om het verjaardagsfeest van je dromen te creëren.

Een goede locatie voor een verjaardagsfeest moet gemakkelijk toegankelijk zijn voor de genodigden. Een centrale ligging, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en langs belangrijke verkeersroutes, is ideaal om ervoor te zorgen dat gasten zonder al te veel moeite op de locatie kunnen arriveren. Bovendien is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van groot belang, vooral als veel gasten met de auto komen.

En dat kunnen we je bij Publiek Authentiek bieden. Je vindt onze locatie voor je verjaardagsfeest vlakbij de E40, de E17 en langs de Gentse R4, op een korte afstand van het stadscentrum Gent. Zo kunnen gasten uit alle windstreken zich snel naar het event verplaatsen.

De juiste locatie voor een verjaardagsfeest

Een goede locatie voor een verjaardagsfeest straalt gezelligheid uit, terwijl toch alle moderne faciliteiten aanwezig zijn. Bij Publiek Authentiek staan we bekend om de warme, informele sfeer op een historische locatie.

Eeuwenlang was onze eventlocatie verbonden met de Sint-Pietersabdij en later aan het kasteel della Faille. Het burgerhuis “De Torre” werd uitstekend bewaard in 17e-eeuwse, originele staat. Aanpalend aan het historische pand vind je onze hedendaagse eventlocatie voor jouw vip-event. Daar bieden we alle comfort en moderne snufjes nodig voor een geslaagd evenement. Een mooi contrast met de historische toren ernaast. Geen betere plek om jouw verjaardagsfeest te organiseren dus.

Daarnaast is het belangrijk dat de grootte van de locatie aansluit bij het aantal gasten dat wordt uitgenodigd. Een knusse locatie kan geweldig zijn voor een intiem feest, terwijl een ruimere plek beter geschikt is voor een grootschalige viering. Daarnaast moet er voldoende ruimte zijn om activiteiten te organiseren, spelletjes spelen, en waarschijnlijk wil je ook een dansvloer. De locatie moet dus flexibel kunnen opgedeeld worden, zodat je de indeling precies naar je zin kan maken. We luisteren bij Publiek Authentiek naar je wensen en maken ze werkelijkheid.

tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek 4

Zin in een authentieke beleving voor jouw doopfeest?

Contacteer ons

Onze troeven en tips voor jouw feest

Het juiste entertainment op je verjaardagsfeest

Animatie en activiteiten op je verjaardagsfeest zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Vooral wanneer er veel kinderen aanwezig zullen zijn, is het een goed idee om entertainment te voorzien. Denk dan bijvoorbeeld aan een springkasteel of volksspelen. We brengen je graag in contact met de juiste mensen daarvoor.

De juiste sfeer en ambiance kan je zelf creëren op een verjaardagsfeest. Dat doe je door een locatie te kiezen met een warme en uitnodigende uitstraling. Bij Publiek Authentiek vind je dat én we kunnen nog extra middelen inzetten om van jouw verjaardagsfeest een groot succes te maken.

tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek 3
When Whisky Meats BBQ copyright Patsy 84 1 e1660044505654

De tuin van Publiek Authentiek

Nog een troef van onze locatie voor je verjaardagsfeest, is onze tuin. Het biedt ontzettend veel mogelijkheden. Of je nu een receptie in openlucht wil organiseren of een springkasteel wil plaatsen, het kan allemaal in onze tuin. Dan is het enkel nog hopen op mooi weer, dat hebben we helaas niet zelf in hand.

Catering voor een geslaagd verjaardagsfeest

En tot slot is lekker eten en drinken natuurlijk ook onmisbaar op elk verjaardagsfeest. Er zijn tal van manieren om catering aan te pakken. Je kan kiezen voor hapjes en daarna een maaltijd aan tafel of in de plaats één of meerdere foodtrucks inschakelen. Ook hier passen we ons graag aan jouw wensen aan. We werken wel graag nauw samen met de cateraar (vraag ons naar tips!), zodat we je kunnen verzekeren dat alles van een leien dakje loopt.

business events in publiek authentiek 8

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons