Een goede locatie voor teambuilding
bij Publiek Authentiek

Het doel van een teambuilding is natuurlijk een beter team. Collega’s moeten elkaar beter leren kennen in een informele setting om zo de samenwerking op de werkvloer te bevorderen. Teambuilding is helemaal in, en met reden, want het werkt ook.

Maar dan moet de teambuilding wel goed georganiseerd zijn. Daarbij is de juiste locatie essentieel. Voor teambuildings worden de wildste activiteiten georganiseerd, maar een juiste eventlocatie is minstens even belangrijk. Daar kunnen de werknemers gezellig tafelen, napraten over de teambuilding activiteit en elkaar zo beter leren kennen. Het is waar de echte banden gesmeden worden. Op de juiste locatie voor teambuilding kan je bovendien ook gewoon zelf activiteiten organiseren.

Bij Publiek Authentiek kom je terecht op een historische locatie. Op ons terrein staat een duiventoren die de tand des tijds uitstekend doorstaan heeft. Die geschiedenis wordt gecomplementeerd met een moderne feestzaal waar alle snufjes aanwezig zijn. En we hebben ook een grote tuin, ideaal voor een receptie in open lucht of nog een teambuilding activiteit.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Mogelijke opstellingen

Bij Publiek Authentiek hebben we een bijzonder veelzijdige feestzaal. Er zijn tal van opstellingen mogelijk. Wil je de teambuilding starten of afsluiten met een speech, dan voorzien we een podium. Wil je een quizz organiseren? We got you! Of wil je graag verschillende podiums of standjes voorzien waar je zelf workshops of activiteiten kan organiseren? We helpen graag om van jouw ideeën een realiteit te maken. Hieronder zie je alvast enkele mogelijke opstellingen.

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw teambuilding

1. Activiteiten in en rond Gent plus dineren

Een teambuilding bestaat doorgaans uit twee delen. Enerzijds is er de activiteit, anderzijds is er de lunch of het diner. Wat activiteiten betreft, zijn de mogelijkheden legio. We denken dan bijvoorbeeld aan een paintballsessie, een hoogteparcours of een boottochtje in Gent. Maar je kan ook een quizz of workshop organiseren in onze feestlocatie.

We bevinden ons op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen en liggen langs de Schelde. Ook het stadscentrum Gent is slechts een korte fietstocht van ons verwijderd. Plan je een avontuurlijk uitje in de Vlaamse Ardennen of wil je iets organiseren in de Arteveldestad? Dan is dat dus zeker mogelijk.

Daarna kan er natuurlijk gegeten worden. Daarvoor keer je dan terug naar onze eventlocatie. We stellen de tafels precies op zoals jij dat wil. Wil je foodtrucks voorzien? Of sluit je de teambuilding graag af met een dj? Alles is mogelijk!

Authenticiteit original
foto intentif 4

2. Vlot bereikbaar

De feestzaal van Publiek Authentiek is makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Dat is niet onbelangrijk, want zo verliezen je werknemers geen tijd om de teambuilding te bereiken. Je vindt ons vlakbij de op- en afrit van de E17, E40 en de Gentse ring R4. Bedrijven in en rondom Gent kunnen ons dus snel bereiken, net als bedrijven die zich in andere delen van Oost-Vlaanderen of in West-Vlaanderen of Antwerpen bevinden. Ook het openbaar vervoer behoort tot de mogelijkheden.

3.Flexibele locatie voor een teambuilding

Geen teambuilding zonder catering. Of je nu een activiteit buiten de feestzaal organiseert of de hele dag op ons terrein doorbrengt, er moet natuurlijk gegeten worden. De juiste catering is dan essentieel. Je wil de werknemers in de watten leggen. We kunnen je verschillende contacten doorspelen van uitstekende cateraars die hun diensten bewezen hebben. Of breng zelf een cateraar aan; we werken dan graag nauw samen.

Toplocatie

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Tips voor een geslaagde teambuilding op locatie

Het is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat je werknemers moeten samenwerken, op welke manier dan ook. Hoe je dat het beste invult, kies je zelf. Er zijn heel wat activiteiten mogelijk, maar de beste ideeën vind je bij je werknemers zelf. Onze grootste tip is dan ook om de werknemers inspraak te geven. Vraag als werkgever naar ideeën voor een leuke teambuilding, je zal ongetwijfeld leuke ideetjes opdoen. Zo voelt iedereen zich ook betrokken bij de teambuilding en dat is natuurlijk de bedoeling.

Maar niet alles draait rond de teambuilding activiteit. Extra belangrijk is om daarna een hapje en drankje te voorzien op locatie. Zo kan iedereen napraten over de activiteit en elkaar beter leren kennen met een hapje en een drankje. Je werknemers voeren dan gesprekken als vrienden in plaats van collega’s. Je biedt ruimte voor echte ontspanning. Het is de sleutel tot een hecht team.

Net daarom is het ook belangrijk om de teambuilding niet op de werkvloer zelf te organiseren. Daar is het moeilijk om los te breken van het collega-zijn. Door iedereen naar een andere locatie te halen, breek je dat patroon. Kies dan natuurlijk wel voor een locatie die goed bereikbaar is. Zo hoeft niemand zich zorgen te maken over reistijden.