De ideale locatie voor jouw lezing

Bij een lezing staat de spreker centraal, maar een goede locatie kan een lezing extra bijzonder maken. Je wil natuurlijk niet dat je lezing als een preek aanvoelt. Dat vermijd je door de lezing te organiseren op een plek waar iedereen zich comfortabel voelt.

Bij Publiek Authentiek kom je terecht in een karaktervol pand dat voorzien is van alle moderne faciliteiten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde lezing.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

De juiste locatie tilt je lezing naar een hoger niveau

Elke lezing trekt een ander soort publiek. Mogelijk wordt de lezing georganiseerd door een bedrijf, en dan kennen de toeschouwers elkaar al. Maar veel lezingen trekken een bijzonder divers publiek van vreemden. Dat kan ongemakkelijke situaties opleveren, behalve wanneer je de geschikte locatie voor je lezing hebt kunnen strikken. In onze mooie feestzaal met bijhorende tuin hangt de juiste sfeer voor een lezing. In het ontspannen en authentieke kader kunnen mensen die elkaar al kennen een praatje slaan en onbekenden zullen zich helemaal op hun gemak voelen. Zo zit de sfeer alvast goed vooraleer de lezing aanvat. Of het nu gaat om een academische uiteenzetting over nieuwe technologieën of een lezing-workshop met interactie, bij Publiek Authentiek maken we van jouw lezing een succes.

foto intentif 2

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw lezing

1. Professionele omkadering voor je lezing

Je toeschouwers mogen rekenen op een hartelijke ontvangst in Publiek Authentiek. Hoe je de lezing ook aanpakt, of je het nu klassiek houdt of kiest voor een originele opstelling, we zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Onze spontane gastvrouw staat te popelen om alles in goede banen te leiden.

Het spreekt voor zich dat we vooraf altijd nagaan of alles werkt naar behoren. We staan graag in contact met de catering zodat we zeker zijn dat alles precies verloopt zoals het moet. Indien er personeel of animatie nodig is, dan zorgen we daar eveneens voor.

Authenticiteit original
foto intentif 4

2. Lezing op maat

Bij Publiek Authentiek zetten we vooral in op het creëren van een professionele, maar tegelijkertijd ook gezellige setting. We willen natuurlijk dat je lezing goed binnenkomt, en dat kan alleen in een verzorgde, rustige omgeving. We combineren het oude karakter van de oorspronkelijke toren met de moderne luxe van vandaag. Natuurlijk luisteren we naar jouw wensen en ideeën en helpen we om ze realiteit te maken.

3. Uitstekende omgeving voor een lezing

Publiek Authentiek ligt aan de Schelde en op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen. Onze lezinglocatie is dus omgeven door groen. Ideaal voor wanneer je de lezing wil combineren met een buitenactiviteit. Daarnaast ligt ook het centrum van Gent vlakbij. Je kan er zelfs met de fiets naartoe. Ook dat opent mogelijkheden voor een originele lezing.

Toplocatie
Publiek authentiek keynote

4. Een vlot bereikbare lezing

De feestzaal van Publiek Authentiek is makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Je lezing zal namelijk plaatsvinden vlakbij de belangrijke verbindingswegen zoals de E17, E40 en de Gentse ring R4, niet ver van de Ghelamco Arena en het UZ Gent. Dat betekent dat je de feestzaal ook met het openbaar vervoer makkelijk bereikt. Niemand zal zo al te ver hoeven te rijden om het bedrijfsfeest bij te wonen. Ideaal voor wie iets verder woont dus.

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons