De perfecte locatie voor een geslaagd communiefeest vind je bij Publiek Authentiek

Communiefeesten zijn bijzondere gelegenheden die herinneringen voor het leven creëren. Of je nu een intiem samenzijn of een groots feest plant, de keuze van de locatie is van cruciaal belang. De ruimte moet groot genoeg zijn, maar ook gezellig aanvoelen en het liefst heb je ook buitenruimte.

Goede catering en een vlekkeloze planning zijn eveneens essentieel. En dat vind je allemaal bij Publiek Authentiek. Hoe een communiefeest er bij ons kan uitzien? Dat lees je hieronder.

Onze troeven

1. Een communiefeest op een locatie met karakter

Een goede locatie voor een communiefeest straalt gezelligheid uit. Bij Publiek Authentiek staan we bekend om de warme, informele sfeer op onze historische locatie.

Eeuwenlang was onze eventlocatie verbonden met de Sint-Pietersabdij en later aan het kasteel della Faille. Het burgerhuis “De Torre” werd uitstekend bewaard in 17e-eeuwse, originele staat. En vlak naast dat historische gebouw vind je onze eventlocatie voor jouw communiefeest. Daar bieden we alle comfort en moderne snufjes nodig voor een geslaagd evenement. Een mooi contrast met de historische toren ernaast. Geen betere plek om jouw communiefeest te organiseren dus.

Authenticiteit original
Publiek Authentiek thuiskomen

2. Een ruime en veelzijdige evenementenlocatie

Onze locatie voor je communiefeest is ruim genoeg om aan al je behoeften te voldoen, of je nu een klein familiefeest of een grootschalig evenement organiseert. Onze ruimtes kunnen worden aangepast en ingericht volgens jouw visie en thema.

We begrijpen dat communiefeesten vaak gepaard gaan met een persoonlijke touch, en we staan klaar om je te helpen die visie tot leven te brengen.
Zo kan je de tafels bijvoorbeeld op verschillende manieren schikken. Wil je een podium, dan kan dat geregeld worden. En moet er plaats voorzien worden voor een dansvloer? Dan brengen we dat natuurlijk in orde!

3. Vlot bereikbaar: essentieel voor een communiefeest

Onze locatie is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor jou en je gasten. We begrijpen het belang van toegankelijkheid en parkeren, zodat iedereen zonder stress van het evenement kan genieten.

Je vindt Publiek Authentiek vlakbij de op- en afritten van de E17, E40 en de R4. Wie in centrum Gent woont, kan zelfs makkelijk met de fiets of het openbaar vervoer afzakken. Zo hoeft er niemand je uitnodiging te weigeren omdat het feest te ver rijden is.

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw communiefeest?

Contacteer ons

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor jouw communiefeest?

Contacteer ons