Events om sterkere teams & relaties te bouwen

Voel je thuis op locatie. Ontmoetingen ‘out of office’ in een ontspannen en authentiek kader leiden tot een betere focus en productiviteit en zelfs tot ‘out of the box’ inzichten en resultaten. De grote tuin en terras biedt bij mooie dagen een leuke break-out.

Vergadering, opleiding, brainstorm, bedrijfsfeest, seminarie, … Voor elk event biedt onze unieke setting een professioneel kader voor al deze leerrijke en inspirerende ontmoetingen. Publiek Authentiek is ook de perfecte locatie voor workshops, teamevents, lezingen, netwerkevents of presentaties.

De event zaal ‘Publiek Authentiek’ (230 m²) heeft de faciliteiten en flexibiliteit in huis om van jouw event een succes te maken.

Het Salon ‘De Torre’ (35 m²) fungeert als sfeervolle gespreksruimte voor kleine vergaderingen tot 15 personen. Ook 1-op-1 ontmoetingen zoals klantengesprekken, coachingsessies e.d. kunnen hier terecht.

Als gastvrouw coördineer ik de catering en logistiek zodat je je kan focussen op de essentie: de ontmoeting met je team, klanten of partners. En dit alles op een unieke plek waar de beleving centraal staat.

230 m² event ruimte
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek Authentiek ( 230 m² )

feestzaal opstelling

Salon 'De Torre' ( 35 m² ) : Coming soon!

business opstelling

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons