Op zoek naar een feestzaal voor een receptie?

Een geslaagde receptie is een receptie die persoonlijk aanvoelt. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een locatie die je bezoekers geruststelt en tegelijkertijd prikkelt. Bij Publiek Authentiek kom je terecht in een karaktervol pand dat voorzien is van alle moderne faciliteiten. Oud en nieuw komen hier samen.
Gasten en bezoekers van je receptie zullen zich op die manier meteen thuis voelen. Het historische pand draagt een warm gevoel uit. Tegelijkertijd staat Publiek Authentiek ook voor nieuw. Onze moderne eventlocatie straalt frisheid uit. Het is het ideale canvas om een geslaagde receptie aan te kleden.
De locatie is bij ons een toegevoegde waarde voor je receptie, niet zomaar een plek om je receptie te organiseren dus.

Denk aan hoe de locatie de receptie kan verbeteren

Bij een receptie draait het om sfeer. De juiste locatie complementeert het evenement. En daarvoor kan je bij ons terecht. We maken van je receptie een geslaagd evenement.
Dat doen we op verschillende manieren. Waarschijnlijk sla je de handen in elkaar met een cateraar. Dan staan we graag in nauw contact zodat alles vlotjes verloopt. Verder kan je ook randanimatie voorzien, een springkasteel of volksspelen bijvoorbeeld. We werken samen met bedrijven die dat voor je kunnen regelen. Samen werken we aan een persoonlijke beleving van de gasten. We denken bij Publiek Authentiek dan ook graag mee over de inhoud, de logistiek en de planning van je receptie.
Ook de juiste opstelling is natuurlijk cruciaal voor een geslaagde receptie. Bij ons kan je rekenen op verschillende opzetmogelijkheden.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw communiefeest?

Contacteer ons

Onze troeven

1. Geef een originele toets aan je receptie

Een geslaagde receptie is een originele receptie. Je kan daarbij zeker ‘out of the box’ denken. Organiseer bijvoorbeeld een receptie in een bepaald thema. Zo kan je je gasten een dresscode opleggen en dat breekt meteen het ijs. Het staat garant voor leuke momenten en mooie herinneringen.
Maar je kan je receptie ook op andere manieren origineel maken. Kies bijvoorbeeld voor een originele opstelling, kleed de ruimte op een originele manier aan of kies voor bijzondere gerechten op de borden van je gasten.
Ben je van plan een receptie te organiseren voor werknemers van een bedrijf? Dan kan je de werknemers betrekken bij het organiseren van de receptie. We helpen je ook graag de bedrijfsidentiteit en het logo te verwerken in de receptie.
Publiek Authentiek geeft je de ideale locatie voor een originele receptie. We bieden niet alleen een sfeervolle en tegelijkertijd moderne evenementlocatie, maar ook een ruime tuin waar je gasten kunnen vertoeven. Bij zonnig weer kan je de receptie buiten laten verlopen en je kan randanimatie voorzien voor de kleinste gasten op je receptie. Contacteer ons gerust, we vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Authenticiteit original
Publiek Authentiek thuiskomen

2. Bij Publiek Authentiek verloopt je receptie vlekkeloos

We staan graag in nauw contact met de organisatoren van de receptie en de cateraar. Zo kunnen we alles goed op elkaar afstemmen en verzekeren dat de receptie vlot en vlekkeloos verloopt. We hebben de expertise in huis om je te helpen bij de organisatie van je receptie.
Bij Publiek Authentiek zijn we graag op de hoogte van je plannen. Zo begrijpen we wat het doel van de receptie is en kunnen we je helpen om van de receptie een succesverhaal te maken.

3. Een goede locatie voor een receptie is vlot bereikbaar

Bij ons kan je bovendien rekenen op een goede locatie, en dat is natuurlijk niet onbelangrijk. Je wil niet dat er gasten afhaken omdat de locatie te veraf ligt. Je vindt Publiek Authentiek aan de E40, de E17 en langs de Gentse R4, op een korte afstand van het stadscentrum. Zo kunnen gasten uit alle windstreken zich snel een weg naar je receptie banen.
Wil je je receptie combineren met een tripje naar centrum Gent? Of een wandeling in de natuur van de Vlaamse Ardennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor jouw communiefeest?

Contacteer ons