Op zoek naar een feestzaal voor een babyborrel?

Een geschikte feestzaal vinden voor een babyborrel kan wat stress met zich meebrengen. Het is dan ook het eerste feest voor je nieuwe oogappel en natuurlijk wil je dat alles tot in de puntjes perfect verloopt. Daarbij is een geschikte feestzaal vinden van groot belang.

Onze feestzaal van Publiek Authentiek biedt alles wat je nodig hebt op een babyborrel. De feestzaal ligt op de ideale locatie en combineert een gezellige binnenruimte met een grote tuin. Binnen kunnen de volwassen bijpraten met een hapje en een drankje. Er zullen gegarandeerd heel wat kinderen aanwezig zijn en die kunnen zich helemaal uitleven op het gras.

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw babyborrel

1. Entertainment op de babyborrel

Terwijl de volwassenen genieten van het gezelschap en de catering, kunnen de kinderen zich dus uitleven in de tuin. Dat kan simpelweg zo, zonder meer, maar je kan er ook voor kiezen om entertainment te voorzien. We hebben nauw contact met verschillende bedrijven die de meest uiteenlopende vormen van entertainment kunnen voorzien. Wil je graag een springkasteel plaatsen of kies je liever voor volksspelen? Of sta je open voor iets helemaal anders en origineels? We geven je graag meer informatie over wat er allemaal mogelijk is.

Laat het weer het niet toe om buiten te spelen? Dan voorzien we natuurlijk binnen voldoende plaats zodat de kleinste genodigden op de babyborrel hun energie kwijt kunnen.

tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek 3
When Whisky Meats BBQ copyright Patsy 84 1 e1660044505654

2. Catering tijdens je babyborrel

Heel belangrijk op elk feest, en dus ook op een babyborrel, is het eten en het drinken. Bij babyborrels wordt meestal een buffet of een (of meerdere) foodtruck(s) voorzien.

Doorgaans vindt een babyborrel plaats in de namiddag en wordt er vooral taart, gebak, donuts of iets anders zoets voorzien. Maar je kan ook een barbecue organiseren of een diner organiseren. Aan jou de keuze.

3. We helpen je de babyborrel organiseren

We helpen je bij Publiek Authentiek graag bij het organiseren van de babyborrel en we staan het liefst in nauw contact met de (eventuele) cateraar. Zo kunnen we je verzekeren dat alles precies zal verlopen zoals gepland. Je kan de organisatie van de babyborrel zelf in handen nemen of je laten bijstaan door ons en onze professionele partners.

We delen tot slot nog enkele tips met je voor een geslaagde babyborrel. Het is het eerste feest van je kindje en je wil dus graag mooie herinneringen maken. Die legt een professionele fotograaf het beste vast. Denk daar dus zeker vooraf aan. Verder geeft decoratie een persoonlijke touch aan de feestzaal. Heb je leuke foto’s van de pasgeboren baby? Laat die dan afprinten en breng ze zeker mee. We kunnen je ook in contact brengen met een professionele eventplanner die de zaal helemaal naar jouw wens kan aankleden.

business events in publiek authentiek 8

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons

Publiek Authentiek is de ideale locatie voor een babyborrel

1. Authentieke locatie voor een babyborrel

Bij Publiek Authentiek kom je terecht in een warme, informele eventlocatie, ideaal voor een babyborrel. Onze feestzaal is ingericht met respect voor het verleden en een knipoog naar het heden. We combineren oud en nieuw voor een perfecte sfeer.

2. Thuisgevoel voor jong en oud

Dankzij die combinatie van oud en nieuw voelt het bij ons als thuiskomen. Het authentieke gebouw in combinatie met de moderne feestzaal en de grote tuin vormen de perfecte omgeving voor een babyborrel. Je kan natuurlijk rekenen op een hartelijke ontvangst van onze spontane gastvrouw en een professionele omkadering van de babyborrel. Alles loopt zo van een leien dakje. We houden rekening met de noden en wensen van jong en oud, zodat iedereen een leuke tijd beleeft.

3. Uitstekende ligging voor een babyborrel

Publiek Authentiek wordt omgeven door groen. Je babyborrel zal plaatsvinden aan de Schelde en vlakbij de Vlaamse Ardennen. Bovendien zal niemand ver hoeven te rijden om je babyborrel te bereiken. We kunnen uitpakken met een strategisch interessante locatie, vlakbij belangrijke verbindingswegen zoals de E17, E40 en de Gentse ring R4. Gentenaars kunnen zelfs met de fiets of met het openbaar vervoer naar je babyborrel afzakken.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons