Op zoek naar de ideale locatie voor een nieuwjaarsreceptie?

Een nieuwjaarsreceptie valt of staat met een goede locatie. Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om jouw spectaculair nieuwjaarsfeest te plannen! Een cruciale factor die het succes van je feest zal bepalen, is de locatie. Of je nu een intiem samenzijn met vrienden en familie plant of een grootschalig extravaganza, de juiste locatie maakt het verschil.

Bij Publiek Authentiek vind je een historische locatie, maar met alle moderne snufjes. Dat zorgt meteen voor de juiste sfeer voor jouw nieuwjaarsfeest. Onze feestlocatie behoorde vroeger tot de Sint-Pietersabdij en later was het onderdeel van het kasteel della Faille. Het burgerhuis “De Torre” staat vandaag nog steeds overeind, al vier eeuwen lang. Vlak daartegen ligt onze moderne feestlocatie. Daar bieden we alle comfort en moderne snufjes nodig voor een geslaagd nieuwjaarsfeest.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw nieuwjaarsreceptie

1. Een nieuwjaarsfeest op maat

Bij Publiek Authentiek zetten we vooral in op het creëren van een warme setting. We willen natuurlijk dat je nieuwjaarsreceptie onvergetelijk wordt. Onze evenementlocatie biedt alle mogelijke faciliteiten voor een geslaagd feest.

We combineren het oude karakter van de oorspronkelijke toren met de moderne luxe van vandaag. We organiseren bedrijfsfeesten helemaal op maat, aangepast aan jouw wensen en voorkeuren.

Authenticiteit original
foto intentif 4

2. Professionele omkadering voor je bedrijfsfeest

Bij Publiek Authentiek zijn we niet aan ons proefstuk toe wat feesten betreft. We weten van aanpakken en hebben ervaring. We staan je dan ook graag bij met tips en advies. Wil je bijvoorbeeld graag aanbevelingen voor catering? Dan geven we je graag onze beste contacten door.

Want natuurlijk is ook catering van groot belang op een nieuwjaarsfeest. De geserveerde maaltijden, dranken en snacks moeten iets feestelijks hebben. Je kan kiezen voor een traditioneel diner aan tafel of het trendy houden en foodtrucks uitnodigen. Of een mix van beide. We kunnen je bij Publiek Authentiek contacten bezorgen voor de catering van jouw nieuwjaarsreceptie. Wie de catering ook verzorgt, we werken graag nauw samen om miscommunicatie te voorkomen. Zo loopt jouw feest van een leien dakje.

3. De ideale ligging voor een nieuwjaarsreceptie

Daarnaast moet de locatie gemakkelijk bereikbaar zijn voor gasten, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Je wil natuurlijk niet dat de genodigden veel tijd verliezen om jouw nieuwjaarsfeestje te bereiken. Bij Publiek Authentiek kunnen we uitpakken met een uitstekende locatie. Je vindt onze eventlocatie vlakbij de E40, de E17 en langs de Gentse R4, op een korte afstand van het stadscentrum Gent. Zo kunnen gasten uit alle windstreken zich snel naar het event verplaatsen.

Toplocatie

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Tip: kleed de locatie voor je nieuwjaarsreceptie gezellig aan

Een goede locatie voor een nieuwjaarsfeestje moet er zo feestelijk mogelijk uitzien. Kleurrijke versieringen, opvallende feestverlichting en glitter zijn onmisbaar op een nieuwjaarsfeestje. Kleed daarom zeker de feestlocatie op gepaste wijze aan.

We helpen je er bij Publiek Authentiek graag bij. Het nieuwe jaar inluiden zonder te dansen, dat kan natuurlijk niet! Voorzie daarom een ruime dansvloer, zodat gasten hun beste dansmoves kunnen laten zien. Live muziek, een dj of een band kunnen het feest naar een hoger niveau tillen. Komen er ook veel kinderen, dan kan het lonen een springkasteel of volksspelen te huren. Zo is er entertainment voor iedereen.

Hoewel dansen en feesten centraal staan bij een nieuwjaarsfeest, is het ook belangrijk om voldoende zitplaatsen en loungegebieden te bieden. Gasten kunnen er even uitrusten, bijpraten en genieten van elkaars gezelschap. Comfortabele stoelen of misschien zelfs sofa’s zijn perfect om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen tijdens het feest.