Op zoek naar de perfecte locatie voor business coaching sessies? Die vind je bij Publiek Authentiek

Business coaching sessies bieden een waardevolle kans om de vaardigheden van ondernemers te verbeteren, nieuwe inzichten te verkrijgen en je zakelijke doelen te verwezenlijken. De keuze van de juiste locatie voor die sessies speelt daarbij een cruciale rol. Bij Publiek Authentiek bieden we een inspirerende en veelzijdige omgeving die zich uitstekend leent tot business coaching sessies van elk kaliber.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Een inspirerende omgeving voor jouw business coaching sessies

Publiek Authentiek is meer dan zomaar een evenementenlocatie. Het is een plek doordrenkt van karakter die inspireert. Ons historische domein, met het prachtige 17e-eeuwse burgerhuis De Torre als middelpunt, biedt een unieke setting die creativiteit en bijleren stimuleert. Onze ruime feestzaal, voorzien van moderne faciliteiten, biedt een comfortabele en professionele omgeving voor jouw business coaching sessies. Bovendien is onze locatie omgeven door een prachtige tuin, die de perfecte omgeving biedt voor ontspanning en reflectie tussen de sessies door. Of voor business coaching sessies in open lucht, aan jou de keuze!

Flexibele indeling van de feestzaal

Of je nu een individuele coaching sessie plant of een groepstraining organiseert, bij Publiek Authentiek passen we de ruimte aan jouw specifieke behoeften aan. Onze diverse zalen kunnen flexibel worden ingedeeld en voorzien in verschillende opstellingen, van een informele setting voor interactieve workshops tot een meer formele opstelling voor presentaties en lezingen. Ons ervaren team staat klaar om de ruimte naar jouw wensen te configureren en te voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur en flip-overs.

foto intentif 2

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor business coaching sessies

Moderne technologie voor coaches

Een succesvolle business coaching sessie vereist moderne technologische voorzieningen om de interactie en het leerproces te bevorderen. Bij Publiek Authentiek bieden we state-of-the-art audiovisuele apparatuur, draadloze internettoegang en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw sessies soepel verlopen. Je wil natuurlijk niet dat de business coaching sessie gestaakt moet worden door een technisch probleem. Dat zal bij ons niet voorvallen. Ons professionele team praat graag alles met je door zodat we precies weten wat je nodig hebt en wat er verwacht wordt.

Authenticiteit original
business events in publiek authentiek 12

Catering tijdens de coaching: we zetten je op weg

Om jouw business coaching sessies compleet te maken, heb je een hapje en een drankje nodig. Het kan gaan om snacks tussendoor of je kan ook een lunch organiseren. We kunnen je daarvoor in contact brengen met uitstekende cateraars die een ruim aanbod bieden. Of je nu een lichte lunch wil, een uitgebreid diner, foodtrucks of gewoon een bar, we weten je een contact door te spelen.

Uitstekende ligging nabij Gent

Publiek Authentiek is strategisch gelegen nabij belangrijke verkeersaders zoals de E40, de E17 en de R4, waardoor onze locatie gemakkelijk bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien bieden we voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving, zodat jouw gasten zich geen zorgen hoeven te maken over parkeren.

Die centrale locatie is van essentieel belang. Je wil niet dat genodigden of werknemers afhaken omdat ze maar moeilijk ter plekke raken. Bij Publiek Authentiek zal je niet op dat probleem stuiten en zijn er dus geen excuses om niet af te zakken.

Toplocatie
OverOndernemers 18 10 32 scaled

Enkele tips voor een succesvolle business coaching sessie

Om je te helpen bij het organiseren van succesvolle business coaching sessies, delen we graag enkele handige tips.

 1. Definieer duidelijke doelen en verwachtingen voor de sessie, zowel voor jezelf als voor de deelnemers.
 2. Zorg voor een goede balans tussen informatieve presentaties, interactieve oefeningen en ruimte voor vragen en discussies.
 3. Creëer een veilige en ondersteunende omgeving waar deelnemers zich vrij voelen om ideeën te delen en uitdagingen te bespreken.
 4. Houd de toon licht met behulp van een hapje en een drankje en voorzie vrije tijd zodat de genodigden hun gedachten kwijt kunnen met andere deelnemers.
 5. Wees flexibel en vraag na de business coaching sessie om feedback om in de toekomst een nog beter en doeltreffender evenement te kunnen organiseren.

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons