Op zoek naar een locatie voor je trouwfeest?

Bij Publiek Authentiek beleef je de mooiste dag van je leven. We bieden een gezellig en warm kader in een prachtige evenementenzaal waar oud en nieuw samenkomen. Bovendien werken we samen met verschillende partners die het trouwfeest van jouw dromen werkelijkheid maken.

De feestzaal voor je trouwfeest: de belangrijkste feestzaal van je leven

Geen feest zo belangrijk als je trouwfeest. Het is de mooiste dag van je leven, maar er komt ook behoorlijk wat stress bij kijken. Het is een dag waar je lang op hebt zitten te wachten en je wil natuurlijk dat het trouwfeest vlekkeloos verloopt en dat iedereen plezier beleeft.

Het is daarom bijzonder belangrijk om de juiste feestzaal voor je trouwfeest te kiezen. Er moet vooral voldoende ruimte zijn voor alle gasten, de nodige plaats voor een dansvloer en, het belangrijkst van allemaal, de feestzaal voor je trouwfeest moet gezellig zijn. Bij Publiek Authentiek bieden we dat allemaal.

tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek 4

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw trouwfeest

1. Authenticiteit en warmte

Op een trouwfeest moet de sfeer juist zitten. Je viert de liefde en daar hoort een warme, informele sfeer bij. Authenticiteit is bijzonder belangrijk. Bij ons kom je terecht in een warme feestzaal waar gezelligheid centraal staat. Publiek Authentiek is een evenementlocatie vol geschiedenis, daar getuigt de pittoreske toren van, maar de feestzaal zelf is uitgerust met alle moderne faciliteiten. Ben je op zoek naar een locatie voor een trouwfeest die traditie en technologie samen weet te brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek 3
When Whisky Meats BBQ copyright Patsy 84 1 e1660044505654

2. Thuisgevoel voor jong en oud

Op een trouwfeest zijn mensen van alle leeftijden aanwezig. De oudere generatie wil een comfortabele plek om te kunnen keuvelen en uitstekend te eten. Kinderen hebben dan weer een plek nodig om hun energie kwijt te kunnen, waar onze tuin zich perfect tot leent. We kunnen springkastelen, volksspelen of andere vormen van entertainment voorzien. En natuurlijk wil iedereen zich kunnen uitleven op de dansvloer. Bij Publiek Authentiek zorgen we ervoor dat het feest perfect verloopt.

Iedereen wordt op een hartelijke manier ontvangen in een ontspannen kader. Onder onze toren zal iedereen zich op zijn plek voelen om jullie liefde te vieren.

3. Uitstekende ligging

Niemand zal zich al te ver moeten verplaatsen om naar Publiek Authentiek te komen. Je vindt ons vlakbij belangrijke verbindingswegen zoals de E17, E40 en de Gentse ring R4. Met het openbaar vervoer (en met de fiets) bereik je het toeristische centrum van Gent bovendien erg snel.

business events in publiek authentiek 8

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons

Waaraan moet je denken bij het zoeken naar een locatie voor trouwfeest?

Bij het organiseren van een trouwfeest komt heel wat planning kijken. Je moet er dus op tijd aan beginnen, zeker wat de locatie betreft. Locaties voor trouwfeesten worden doorgaans vele maanden tot een jaar op voorhand vastgelegd. Vraag dus op tijd naar onze beschikbaarheid. Zo verzeker je je van een trouwfeest op een droomlocatie.

We staan bij Publiek Authentiek graag in nauw contact met de cateraars en eventuele wedding planner. Op die manier loopt alles van een leien dakje en vermijden we vervelende misverstanden.

Onze feestlocatie heeft heel wat mogelijkheden. In de tuin of binnenin kan je eerst een receptie organiseren alvorens het feest losbarst in onze feestzaal. Mogelijk moet de opstelling tussen beide momenten lichtjes aangepast worden, dat is allemaal mogelijk. Jullie vragen, wij organiseren. Samen maken we van jouw trouwfeest het mooiste feest van je leven.

Er is in elk geval voldoende parkeergelegenheid, we bedenken altijd alternatieven voor regenweer en onze feestlocatie is bijzonder kindvriendelijk. We werken samen met verschillende partners die entertainment kunnen voorzien van alle soorten. Ook audiovisueel materiaal kunnen we aanleveren.

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons