Op zoek naar een feestzaal voor een familiefeest?

Een feestzaal vinden voor een familiefeest is niet altijd eenvoudig. De feestzaal moet vlot bereikbaar zijn, uitgerust zijn met de nodige voorzieningen en er natuurlijk ook goed uitzien. Zo kan de hele familie samenkomen voor een onvergetelijke dag.

De feestzaal van Publiek Authentiek biedt precies dat, en meer. De inrichting en setting van onze feestzaal is ideaal voor je familiefeest. Bij ons kom je thuis in een moderne en tegelijkertijd gezellige feestzaal waar verschillende tafelopstellingen mogelijk zijn. Een tafel voor de grote kleinkinderen, de kleinere kleinkinderen en eentje alle tantes en nonkels? Dat is zo geregeld!

Een grote troef van onze feestzaal voor familiefeesten is de tuin. Daar kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Indien je dat wenst, kunnen we ook een springkasteel, volksspelen of nog andere vormen van animatie voorzien. Daarvoor werken we samen met betrouwbare partners. Plan je een familiefeest in minder gunstige weersomstandigheden, dan voorzien we voldoende speelruimte binnenin de feestzaal.

We helpen je graag alles regelen zodat het familiefeest een groot succes wordt. Plan je een groot familiefeest met heel wat familieleden? Dan kan je een beroep doen op de diensten van onze eventplanner. Zo zie je niets over het hoofd en loopt alles gegarandeerd in goede banen.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw communiefeest?

Contacteer ons

Onze troeven

1. Een warm gevoel op je familiefeest

Onze gezellige feestzaal nodigt uit tot een sfeervol feest. Het domein van het historische Burgerhuis de Torre combineert karaktervolle architectuur met moderne faciliteiten. Die mix staat garant voor een authentieke ervaring. De ideale plek voor jouw familiefeest.

Authenticiteit original
Publiek Authentiek thuiskomen

2. Een stressvrije organisatie

Je kan bij ons rekenen op een gezellige sfeer. Dankzij het historische kader waarin onze feestzaal zich bevindt, heerst er rust en positivisme. En dat is natuurlijk wat je wil op jouw familiefeest. Onze gastvrouw Els zal je meteen thuis doen voelen.
Wil je animatie voorzien? Of geef je de organisatie van het familiefeest graag uit handen? We helpen je maar al te graag om jouw familiefeest helemaal stressvrij te maken. Zo hoef je op de dag zelf enkel te genieten en je voeten onder tafel te schuiven.

3. Feestzaal met ideale ligging nabij Gent

Publiek Authentiek kan uitpakken met een uitstekende ligging. Je vindt onze feestzaal vlakbij de E17, de E40 en de R4, vlakbij de Ghelamco Arena en het Universitair Ziekenhuis. Kortom: iedereen geraakt er bijzonder vlot.

Wil je het familiefeest graag combineren met een beetje natuur? De feestzaal Publiek Authentiek ligt vlakbij de Schelde en na een kort ritje met de auto sta je in de Vlaamse Ardennen. Of wat dacht je van een toeristisch uitje naar centrum Gent? Ook daar geraak je snel, via het openbaar vervoer of via de fietsroute langs de Schelde.

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor jouw communiefeest?

Contacteer ons