Op zoek naar een uitstekende locatie voor een seminarie?

Ben je van plan om een inspirerend seminarie te organiseren? Dan is de juiste eventlocatie van groot belang. Het decor van een seminarie moet natuurlijk professionaliteit en rust uitstralen. Het is belangrijk dat het seminarie op een inspirerende en verzorgde locatie plaatsvindt, zo zal de boodschap van de sprekers luider klinken en krijgen hun woorden meer gewicht.

Bij Publiek Authentiek garanderen we je een succesvol seminarie op een inspirerende locatie. Onze zalen kan je helemaal inrichten naar jouw wens. Wil je een podium voor een gastspreker? Of liever ronde tafels die zich uitstekend lenen tot debatten of denkkringen? Of een combinatie van beide? De feestzalen van Publiek Authentiek worden helemaal ingericht naar jouw wensen.

De locatie voor seminaries bij Publiek Authentiek is een mix van oud en nieuw. Je vindt onze feestzaal in en modern complex dat hoort bij het Burgerhuis de Torre. Dat historische bouwwerk geeft de locatie de allure die een seminarie vereist. Je kan rekenen op alle moderne faciliteiten. De grote tuin, ideaal voor een seminarie bij mooi weer, is de kers op de taart.

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een seminarie. Er komen mogelijk sprekers, er zijn schermen en projectoren nodig en misschien heb je bepaalde oefeningen of activiteiten in gedachten die specifieke eisen met zich meebrengen. Daar helpen we je maar al te graag bij. We kunnen je ook in contact brengen met een eventplanner. Zo hoef je al die logistiek niet voor je eigen rekening te nemen.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw seminarie

1. Een authentieke evenementlocatie voor je seminarie

Een seminarie vraagt om een rustige, professionele evenementlocatie. Onze feestzaal biedt precies dat. Het historische Burgerhuis der Torre is gelegen tussen het groen en straalt charme uit. De combinatie met de moderniteit van Publiek Authentiek biedt de juiste setting voor een hedendaags evenement.

Hier zullen gasten zich helemaal thuis voelen, klaar om te luisteren naar inspirerende sprekers en gesprekken te voeren.

Authenticiteit original
Publiek Authentiek thuiskomen

2. Een seminarie op maat

Zoals we eerder al zeiden: bij een seminarie komt heel wat kijken. Catering bijvoorbeeld. Ben je op zoek naar een professionele cateraar? Dan kunnen we je in contact brengen met enkele van de beste cateraars uit de omgeving. Breng je liever zelf een cateraar aan, dan staan we graag in nauw contact met hen om een goede samenwerking te verzekeren. Zo zijn we er zeker van dat alles tot in de puntjes perfect loopt tijdens het seminarie.

Ook wat inrichting betreft is heel wat mogelijk. Wil je een seminarie in een bepaald thema organiseren? Wij denken graag mee over de meest originele ideeën en mooiste aankleding. Wil je graag foodtrucks in de tuin of een grote barbecue organiseren tijdens het seminarie? Dat kan allemaal!

3. De ideale ligging voor een evenement

Er komen waarschijnlijk gasten uit verschillende streken naar je seminarie. Een centrale, goed bereikbare locatie is dan essentieel. Je wil niemand afschrikken met een lange reistijd. Publiek Authentiek ligt vlakbij de op- en afrit van de E17, de E40 en de R4. Zo is iedereen snel ter plekke.

Wil je het seminarie combineren met een uitstapje naar de natuur van de Vlaamse Ardennen? Dan staat je slechts een korte autorit te wachten. Of gids je je gasten graag door centrum Gent? Ook dat kan makkelijk, zelfs met de fiets of het openbaar vervoer.

Toplocatie

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons