De perfecte locatie voor een vormingsdag? Die vind je bij Publiek Authentiek

Op zoek naar de perfecte locatie voor je vormingsdag, dan ben je bij Publiek Authentiek aan het juiste adres. Het organiseren van een succesvolle vormingsdag vereist niet alleen boeiende sprekers en waardevolle content, maar ook de juiste omgeving waar deelnemers kunnen leren, netwerken en geïnspireerd raken.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Een unieke locatie voor een vormingsdag

Publiek Authentiek is een evenementenlocatie in regio Gent, doordrenkt met karakter. Op ons domein pronkt het 17e-eeuws burgerhuis De Torre en vlak daarnaast bevindt zich onze moderne feestzaal waar plek is voor tot wel 200 gasten.

We bieden een unieke setting die creativiteit stimuleert en deelnemers uit hun dagelijkse sleur haalt.

Onze locatie is bovendien voorzien van een mooie tuin. Ook dat opent mogelijkheden. Wil je een activiteit buiten organiseren op de vormingsdag? Dat kan! Of een aperitief in de zon? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Flexibele indeling

Of je nu een kleine, intieme vormingsdag organiseert of een grootschalig evenement met honderden deelnemers, we hebben de ruimte om aan jouw behoeften te voldoen. Onze locatie beschikt over twee zalen en die flexibel kunnen worden aangepast aan de grootte van je groep. We bieden zowel auditoriumachtige zitplaatsen als een meer informele setting voor workshops en groepsdiscussies. We delen de feestzaal in naar jouw wensen.

Wil je een podium? Of verschillende ruimtes waar verschillende workshops georganiseerd kunnen worden? We brengen het graag voor elkaar. Hieronder vind je enkele van de mogelijke indelingen.

foto intentif 2

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw vormingsdag

Moderne technologie voor jouw vormingsdag

Een succesvolle vormingsdag vereist moderne technologische voorzieningen. Bij Publiek Authentiek mag je vertrouwen op de nieuwste audiovisuele apparatuur, draadloze internettoegang en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat de presentaties soepel verlopen. Onze locatie is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor interactieve lezingen en boeiende presentaties. Een kwalitatieve vormingsdag verzekerd.

Met ons Audac matrixsysteem heb je mogelijkheden zat. Ook ons hypermodern videosysteem met elektrisch projectiescherm en een nieuwe generatie laserprojector opent de deuren tot originele presentaties. Alles staat in een handomdraai klaar voor jouw presentatie.

event overondernemers in zaal publiek authentiek 1
business events in publiek authentiek 12

Catering op maat

Niets doorbreekt de sleur van een lange vormingsdag beter dan heerlijk eten en drinken. Onze locatie biedt cateringdiensten op maat, variërend van koffiepauzes en lichte snacks tot uitgebreide lunches en diners. We brengen je daarvoor in contact met onze favoriete cateraars. Zo ben je er zeker van dat alles van een leien dakje verloopt.

Ligging is cruciaal voor een geslaagde vormingsdag

Publiek Authentiek kan uitpakken met een uitstekende ligging. Dat is niet onbelangrijk, want je wil natuurlijk dat alle deelnemers jouw vormingsdag vlot kunnen bereiken. Je vindt ons op een boogscheut van de E17, E40 en de Gentse ring R4. Iedereen kan ook makkelijk en gratis parkeren in de directe omgeving van onze evenementlocatie.

Toplocatie
event overondernemers in zaal publiek authentiek 5

Professioneel team

Bij Publiek Authentiek begrijpen we hoe belangrijk de details zijn bij het organiseren van een vormingsdag. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij elke stap, van de planning en logistiek tot de uitvoering van je evenement. We hebben bakken ervaring en delen graag onze beste tips.

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons