Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven. Het creëren van mooie reizen en mooie momenten voor anderen, gaf me steeds veel voldoening.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van mijn eerste kindje diende een ommezwaai op zowel persoonlijk als professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek Authentiek, de event locatie, was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

En we blijven verder dromen.. met veel geduld en zorg willen we het prachtige 17e-eeuwse trapgevelhuis renoveren tot een charmant gastenlogies, om zo ook een uniek logement bij evenementen te kunnen aanbieden.

Onze troeven

1. Authenticiteit

Authenticiteit in al zijn facetten dragen wij hoog in het vaandel. De warme, informele sfeer bij Publiek Authentiek nodigt dan ook uit tot onvergetelijke momenten van ontmoeting, ontspanning en ontplooiing.

Met respect voor het verleden en een knipoog naar vandaag dopen we deze plek nu om tot ‘Publiek Authentiek’.

Authenticiteit original
privefeest in zaal publiek authentiek 28

2. Thuiskomen

Ken je dat gevoel wanneer je thuiskomt na een lange reis? Dat gevoel willen wij ook bij jou oproepen. Een hartelijke ontvangst in een ontspannen sfeer en in een uniek en gezellig kader. Onder onze toren zal je je thuis voelen. Onze spontane gastvrouw staat te popelen om je in de watten te leggen.

3. Toplocatie

Bij Publiek Authentiek ligt het groen binnen handbereik. Het is gelegen aan de Schelde en aan de toegangspoort van de Vlaamse Ardennen. Zowel wandelaars als fietsers kunnen hun hart ophalen in de mooie natuur langsheen het prachtige water met zijn landschappen.

Tevens is het een strategisch interessante locatie, vlakbij belangrijke verbindingswegen zoals de E17, E40 en de Gentse ring R4, én op een boogscheut van de Ghelamco Arena en het UZ Gent.

Ook voor de bezoeker van het toeristische Gent zijn wij ideaal gelegen. Dichtbij het openbaar vervoer en een leuke fietsroute richting Gent centrum, die start bij ons aan de Schelde.

Kortom, voor zowel zaken als ontspanning ben je bij ons aan het juiste adres.

privefeest in zaal publiek authentiek 46

Contacteer ons voor een voorstel op maat

Zowel teams, organisaties als families vinden hier een kader om tot de nodige rust én energie te komen. Neem contact op met ons en vertel ons alles over je feestplannen. We kunnen niet wachten om ze je te helpen waarmaken.
Contact opnemen