Wat is belangrijk bij een locatie voor een workshop?

Wie een workshop wil organiseren, moet eerst en vooral een geschikte locatie vinden. Daarbij zijn verschillende factoren belangrijk. De locatie voor je workshop moet tegelijkertijd sfeervol en professioneel aanvoelen, alle nodige faciliteiten moeten aanwezig zijn en de locatie voor je workshop moet vlot bereikbaar zijn. Bij Publiek Authentiek bieden we dat allemaal en meer.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

De locatie voor je workshop moet flexibel zijn

Verder moet je de workshop natuurlijk kunnen organiseren zoals je dat zelf wil. Elke workshop vraagt om andere faciliteiten en opstellingen. Wie een workshop spreken organiseert, wil waarschijnlijk een spreekpodium, een projector en een microfoon. Maar wie graag een workshop schrijven organiseert, wil misschien afzonderlijke bureaus of tafels in een bepaalde opstelling. Waar je workshop ook om draait, het is belangrijk dat de locatie voor de workshop zich flexibel opstelt. Enkel zo kunnen je wensen realiteit gemaakt worden.

In ons sfeervolle pand kan je rekenen op alle audiovisuele middelen. Er kunnen beamers en schermen voorzien worden, en we kunnen ook professionele licht- en geluidsinstallaties plaatsen. Onze locatie leent zich tot heel wat originele mogelijkheden. Organiseer een deel van de workshop bijvoorbeeld buiten in de tuin of deel de zaal op in afzonderlijke delen. We luisteren naar je ideeën en tonen je met veel plezier wat er allemaal mogelijk is op onze locatie voor workshops.

Bij Publiek Authentiek zullen we de zaal zo indelen dat iedereen zich comfortabel voelt en dat al je plannen uitgevoerd kunnen worden. Het resultaat: een succesvolle workshop met tevreden deelnemers.

foto intentif 2

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw opleidingsdag

1. Een warme en professionele locatie voor een workshop

Op een workshop draait het allemaal om bijleren. In welk domein dan ook, of je nu een workshop wil organiseren over spreken voor een publiek, schilderen met olieverf of creatief schrijven. Deelnemers aan je workshop moeten zich dus kwetsbaar opstellen. Ze leren bij en maken daarbij fouten. Om een succesvolle workshop te organiseren is het dan ook belangrijk dat de kandidaten zich op hun gemak voelen. Daarin mag je de rol van de locatie niet onderschatten.

Bij Publiek Authentiek combineren we oud en nieuw. Het centrale, oude gebouw heeft bijzonder veel karakter en draagt een warme sfeer uit. En tegelijkertijd kan je bij ons rekenen op alle moderne faciliteiten en een fris interieur. Op die manier zullen de deelnemers aan de workshop zich dus rustig en welkom voelen. Het moderne, frisse interieur zorgt er dan weer voor dat je workshop er professioneel uitziet. Het beste van beide werelden dus. Bij Publiek Authentiek hangt de juiste sfeer om van jouw workshop een knallend succes te maken.

Authenticiteit original
foto intentif 4

2. Catering op je workshop

Daarnaast slaan we ook de handen in elkaar met uitstekende cateraars uit de buurt. Doorgaans duren workshops minstens een volle dag en wordt er dus catering voorzien voor de lunch en een tussendoortje. We geven je graag de contactgegevens door. Je kan gerust ook zelf een cateraar aanleveren. We staan dan wel graag in nauw contact met de catering om problemen en misverstanden te vermijden.

Wil je een kinderzone op de workshop voorzien? Dan kunnen we ook randanimatie zoals een springkasteel of volksspelen voorzien.

3. Een goede locatie voor een workshop is vlot bereikbaar

En tot slot moet een goede locatie voor een workshop ook makkelijk bereikbaar zijn. Dat is belangrijk, want je wil natuurlijk niet dat deelnemers afhaken omdat je workshop te ver rijden is. De kans is groot dat er deelnemers uit verschillende streken afzakken naar jouw evenement. Publiek Authentiek zal voor niemand te ver weg zijn.

Met Publiek Authentiek kies je voor een centraal gelegen locatie voor workshops. We liggen op een boogscheut van centrum Gent en vlakbij de op- en afritten van de E40, de E17 en de Gentse ring R4. Ook met het openbaar vervoer (en met de fiets) kunnen deelnemers naar je workshop afzakken. Kortom, de ideale plek om een workshop te organiseren. We bevinden ons ook vlakbij de groene Vlaamse Ardennen. Ideaal wanneer je een deel van je workshop in het groen wil organiseren.

Toplocatie

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons