Op zoek naar een feestzaal in een kasteel?

Stel je voor: feesten in een eeuwenoud gebouw dat deel uitmaakte van een bijzondere abdij met een eeuwenoude geschiedenis. Het kan, vlakbij Gent, bij Publiek Authentiek. Ons 17e-eeuws burgerhuis katapulteert je terug naar gouden tijden vol pracht en weelde. Het is een uitstekende locatie voor jouw evenement.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons

Onze troeven

Feesten in een kasteel met een eeuwenlange geschiedenis

De feestzaal van Publiek Authentiek is gevestigd in een gebouw met een rijke geschiedenis. Onze evenementlocatie maakte deel uit van de Sint-Pietersabdij en behoorde later toe tot het kasteel della Faille. Ooit stond deze plek bekend als het burgerhuis “De Torre,” vernoemd naar de karakteristieke duiventoren die nog steeds in zijn originele 17de-eeuwse staat te bewonderen is. Onze feestzaal ademt geschiedenis uit langs elke porie uit elke steen.

Authenticiteit original
Publiek Authentiek thuiskomen

Moderne voorzieningen in een historische setting

Hoewel Publiek Authentiek doordrenkt is van geschiedenis, betekent dat niet dat moderne snufjes ontbreken. In het burgerhuis zelf kunnen kleine bijeenkomsten georganiseerd worden. De grote feestzaal, met plek voor tot wel 200 gasten, bevindt zich er vlak naast.

Onze locatie is uitgerust met state-of-the-art faciliteiten en technologie om ervoor te zorgen dat je evenement vlekkeloos verloopt. Feesten bij een kasteel, maar ook in de 21e eeuw. Geluidssystemen, verlichting en multimedia-apparatuur zijn beschikbaar om aan al je technische wensen te voldoen. Met ons Audac matrixsysteem heb je mogelijkheden zat en het hypermoderne videosysteem, elektrisch projectiescherm en laserprojector is alles mogelijk.

Allerhande evenementen

Publiek Authentiek is multi-inzetbaar. Feesten in een kasteel is perfect voor een romantisch huwelijk, maar ook voor een vormsel, zakelijke bijeenkomsten, productlanceringen, kunsttentoonstellingen en nog veel meer.

event overondernemers in zaal publiek authentiek 41

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons