Op zoek naar een locatie voor je vormsel?

Een goede locatie voor een vormsel biedt mogelijkheden

Je wil van jouw vormsel (of lentefeest) natuurlijk een onvergetelijke dag maken. De locatie van het feest is daarbij van groot belang. Een vormsel vraagt om heel wat ruimte, want er zijn veel kinderen, om lekker eten en om een ontspannen omgeving. Bij Publiek Authentiek vind je het allemaal!

Voorzie de juiste catering op je vormsel of lentefeest

Geen vormsel of lentefeest zonder catering. Je gasten moeten natuurlijk een lekkere maaltijd voorgeschoteld krijgen. Vroeger was het gangbaar om een driegangenmenu op tafel te toveren. Dat wordt nog steeds vaak gedaan, maar dan met een moderne toets. Heel populair zijn tegenwoordig de foodtrucks. Je kan ze bijvoorbeeld inzetten voor het diner. Meerdere foodtrucks laten de opties open voor de gasten zelf. Maar je kan ook een traditioneel diner combineren met foodtrucks voor het dessert. Of voorzie foodtrucks voor snacks in de namiddag of avond. De mogelijkheden zijn legio. Er zijn zelfs cocktailbars in de vorm van een foodtruck.

Bij Publiek Authentiek hebben we heel wat contacten met cateraars in de omgeving. We kunnen je verschillende cateraars voorstellen die ongetwijfeld aan je wensen zullen voldoen.

tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek 4

Zin in een authentieke beleving voor jouw vormsel of lentefeest?

Contacteer ons

Onze troeven en tips voor jouw vormsel

Zorg ervoor dat de locatie voor vormsel groot genoeg is

Een vormsel brengt doorgaans flink wat kinderen met zich mee en die moeten hun energie kwijt kunnen. Bij Publiek Authentiek kan dat in onze ruime tuin. Daar kunnen de kinderen rondspurten zonder de feestzaal op stelten te zetten. Die tuin brengt ook andere mogelijkheden met zich mee. Overweeg bijvoorbeeld om de receptie buiten te organiseren! We vertellen je graag meer over welke opstellingen er allemaal mogelijk zijn.

tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek 3
When Whisky Meats BBQ copyright Patsy 84 1 e1660044505654

Maak jouw vormsel of lentefeest een echt feest

Een vormsel of lentefeest is ook niet compleet zonder randanimatie. Dat kan op duizend en een manieren. Heel populair zijn springkastelen en volkspelen. Ook daarvoor kunnen we je in contact brengen met de juiste personen. Of wat dacht je van een piñata waarop de vormeling zich helemaal kan laten gaan? Of een briefjesmuur waarop elke genodigde een boodschapje kan achterlaten? We helpen je graag met ideetjes om jouw vormsel of lentefeest helemaal uniek te maken.

Vormsels en lentefeesten worden ook steeds vaker in een bepaald thema georganiseerd. Is de vormeling een grote paardenvriend? Dan kan je daarop inspelen. Voorzie bedankfoto’s in een paardenthema en kleed onze feestzaal in hetzelfde thema aan. Of bedenk een thema voor het feest met een dresscode, de ideale manier om het ijs tussen de gasten te breken.

Een vormsel of lentefeest moet vlot bereikbaar zijn

We kunnen bij Publiek Authentiek ook uitpakken met een goede locatie, en dat is natuurlijk niet onbelangrijk. Je wil niet dat er gasten afhaken omdat het vormsel of lentefeest te ver van de deur ligt. Je vindt Publiek Authentiek aan de E40, de E17 en langs de Gentse R4, op een korte afstand van het stadscentrum Gent. Zo kunnen gasten uit alle windstreken zich snel een weg naar je vormsel banen.

business events in publiek authentiek 8

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons

Bij Publiek Authentiek loopt je vormsel of lentefeest van een leien dakje

Bij Publiek Authentiek zijn we graag op de hoogte van je plannen. We staan graag in nauw contact met de cateraar en andere personen die je eventueel zelf inschakelt om het feest te organiseren. Zo kunnen we alles goed op elkaar afstemmen en verzekeren dat het lentefeest of vormsel vlekkeloos verloopt. We hebben de expertise in huis om je te helpen bij de organisatie van je vormsel.

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons