De ontmoetingsplaats voor je netwerkevent

Een geslaagd netwerkevent krijg je pas wanneer mensen goesting krijgen om elkaar te ontmoeten. Daarom vind je bij ons een inspirerende setting in onze zaal met uitzicht op de grote tuin, die ook opengesteld kan worden tijdens je event. Zo ontmoet je elkaar in een ontspannen en authentieke sfeer.

Verder bieden we alle nodige faciliteiten, omkadering en flexibiliteit om van jouw netwerkevent een succes te maken. De gastvrouw zorgt ervoor dat je niks tekort komt en dat je jezelf kan focussen op een geslaagd netwerkmoment.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Onze troeven voor jouw netwerkevent

1. Informeel en toegankelijk

Wij zetten vooral in op het creëren van een informele en warme setting. Bij Publiek Authentiek willen we dat je netwerkevent in regio Zwalm zowel voor jezelf als de genodigden onvergetelijk wordt.

Onze eventlocatie in Zwijnaarde nabij Gent hebben we dan ook volledig gerenoveerd met respect voor het verleden en een knipoog naar vandaag.

Authenticiteit original
Publiek Authentiek thuiskomen

2. Hartelijke ontvangst en maatwerk service

Jij en je gasten mogen rekenen op een hartelijke ontvangst in een ontspannen sfeer en in een uniek en gezellig kader. Onder onze toren zal je je thuis voelen. Onze spontane gastvrouw staat te popelen om je in de watten te leggen.

Ook tijdens je netwerkevent zorgen we ervoor dat je helemaal niks tekort komt. Vooraf checken we of de apparatuur correct werkt en goed is geconfigureerd. Daarnaast regelen we de nodige catering, bar crew en al wat verder nog belangrijk is. Voorzie je sommige zaken reeds zelf? Dat kan uiteraard ook.

3. Inspirerende omgeving

Publiek Authentiek is gelegen aan de Schelde en aan de toegangspoort van de Vlaamse Ardennen. Het groen ligt dus letterlijk om de hoek. Met onze omvangrijke tuin willen we dan ook een ode brengen aan de omliggende natuur. Door onze interessante ligging kan je ook vanuit Zwalm of andere locaties in Oost-Vlaanderen perfect een evenement houden bij ons.

Daarnaast zitten we ook vlakbij het toeristische Gent. Zo is er ook een leuke fietsroute richting Gent-centrum, die start bij ons aan de Schelde. Dit kan al een leuk idee zijn om je netwerkevent te combineren met een ontspannend gedeelte.

Toplocatie

4. Bereikbaar

Ook qua bereikbaarheid liggen we op een strategisch interessante locatie vanuit Zwalm. Je vindt ons vlakbij de belangrijke verbindingswegen zoals de E17, E40 en de Gentse ring R4, én op een boogscheut van de Ghelamco Arena en het UZ Gent. Ook met het openbaar vervoer vanuit de stad zijn we vlot te bereiken.

Hier vermijd je dus de parkeerproblemen en drukte van de binnenstad, wat toch mooi is meegenomen wanneer je heel wat mensen verwacht op je netwerkevent.

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons