Ben je van plan om een uiteenzetting te organiseren voor je bedrijf? Dan is de keuze van de locatie cruciaal. De genodigden moeten de uiteenzetting niet alleen vlot kunnen bereiken, er moet ook voldoende plaats zijn en het liefst ook moderne technologie zodat je de uiteenzetting boeiend en dynamisch kan maken.

Bij Publiek Authentiek bieden we alles wat je maar kan nodig hebben. Maak hieronder kennis met onze unieke evenementlocatie.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Een unieke setting voor jouw uiteenzetting

Publiek Authentiek is gevestigd op een historisch domein rondom het 17e-eeuwse burgerhuis De Torre. Een historisch kader dus, maar dat betekent niet dat je uiteenzetting in een gedateerde omgeving zal plaatsvinden. Die historische sfeer wordt gecombineerd met onze moderne feestzaal waar alles aanwezig is voor een geslaagd evenement.

Onze ruime feestzaal biedt plaats aan maximaal 200 gasten en kan flexibel worden ingericht en aangepast aan de behoeften van jouw evenement. Bovendien beschikken we over een prachtige tuin die mogelijkheden biedt voor buitenactiviteiten en informele gesprekken of om gewoon even een frisse neus te halen.</p

foto intentif 2

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons
business events in publiek authentiek 12

De juiste indeling voor een uiteenzetting

Of je nu een kleinschalige uiteenzetting organiseert met interactieve workshops of een grootschalig evenement op poten zet waar vooral veel luisteraars moeten kunnen plaatsenemen, bij Publiek Authentiek passen we de ruimte aan jouw specifieke wensen en behoeften aan.

Onze ruime feestzaal kan op verschillende manieren ingedeeld worden. Je kan kiezen voor de klassieke indeling met een spreekpodium en rijen stoelen of een moderne aanpak hanteren en voor iets interactievere opstellingen kiezen. Zo kan je de uiteenzetting vervolledigen met interessante discussies en de genodigden op interactieve wijze betrekken bij de uiteenzetting. Ons ervaren team staat klaar om de ruimte naar jouw behoeften te configureren en te voorzien van alle benodigde technische faciliteiten.

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze troeven voor uiteenzettingen

Vlot bereikbaar

Publiek Authentiek is strategisch gelegen nabij de E17, E40 en Gentse ring R4, waardoor onze evenementlocatie gemakkelijk bereikbaar is vanuit alle windstreken. Dat is essentieel om te verzekeren dat iedereen de uiteenzetting ook effectief kan bijwonen. We bevinden ons bovendien vlakbij hartje Gent, ideaal voor wie vanuit de stad met de fiets wil komen.

Belangrijk: alle technologie aanwezig

Een succesvolle uiteenzetting vereist moderne audiovisuele apparatuur en technologische ondersteuning om alles vlot te laten verlopen en de presentatie naar een hoger niveau te tillen. Dat hebben we bij Publiek Authentiek begrepen.

Je vindt in onze feestzaal state-of-the-art voorzieningen, waaronder draadloze internettoegang, de nieuwste geluidsinstallaties en projectieschermen. Ons professionele team zorgt ervoor dat alle technologische aspecten van jouw uiteenzetting vlekkeloos zullen verlopen.

Catering op maat

Om jouw uiteenzetting compleet te maken, is catering natuurlijk van groot belang. Met een hapje en een drankje valt de uiteenzetting makkelijker te verteren en nodig je de genodigden uit tot discussie. Zo stimuleer je onderlinge interactie en netwerken. Op zoek naar cateraars? We spelen je graag enkele contacten door die hun diensten bewezen hebben. Of je nu een foodtruck, een standing diner of een dessertbuffet zoekt, we weten bij wie je kan aankloppen.

Tips voor een geslaagde uiteenzetting

Om jou te helpen bij het organiseren van een succesvolle uiteenzetting, delen we graag enkele handige tips:

1. Voordat je begint met het plannen van de uiteenzetting, moet je duidelijk definiëren wat je wilt bereiken en wie je wilt bereiken. Identificeer ook je doelgroep en pas je boodschap en presentatiestijl aan.

2. Zorg ervoor dat je boodschap duidelijk, beknopt en boeiend is. Gebruik visuele hulpmiddelen om je uiteenzetting kracht bij te zetten en de aandacht van je publiek vast te houden.

3. Moedig interactie aan tijdens de uiteenzetting door vragen te stellen aan het publiek, discussies te faciliteren en ruimte te bieden voor vragen en opmerkingen. Dit helpt om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en zorgt voor een boeiende en informatieve ervaring.

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor