Op zoek naar de ideale locatie voor een presentatie?

Het kiezen van de juiste locatie voor een presentatie is een cruciale stap bij het organiseren van een evenement. Een goed gekozen locatie kan het verschil maken tussen een gedenkwaardige bijeenkomst en een die snel wordt vergeten. Als je op zoek bent naar de ideale plek voor je presentatie, dan is Publiek Authentiek de perfecte keuze.

Bij Publiek Authentiek combineren we historische charme met moderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Publiek Authentiek: de ideale locatie voor jouw presentatie

1. Historische charme en moderne faciliteiten

Publiek Authentiek is gevestigd op een historisch domein, met als pronkstuk het 17e-eeuwse burgerhuis De Torre. Deze historische setting biedt een unieke sfeer die perfect is voor een inspirerende presentatie. Onze locatie combineert deze historische charme met moderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Authenticiteit original
foto intentif 4

2. Flexibele en ruime zaal

Onze ruime feestzaal biedt plaats aan maximaal 200 gasten en kan flexibel worden ingericht naar de behoeften van jouw evenement. Of je nu kiest voor een traditionele opstelling met een podium en rijen stoelen, of voor een meer interactieve opstelling, ons ervaren team staat klaar om de ruimte aan te passen aan jouw wensen. Bovendien beschikken we over een prachtige tuin, ideaal voor buitenactiviteiten en informele gesprekken waar de genodigden met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Ons ervaren team staat klaar om de ruimte naar jouw behoeften te configureren en te voorzien van alle benodigde technische faciliteiten. Vertel ons wat je in gedachten hebt en samen maken we van jouw droompresentatie een werkelijkheid.

3. State-of-the-art voorzieningen

Een succesvolle presentatie vereist moderne audiovisuele apparatuur en technologische ondersteuning. Bij Publiek Authentiek bieden we de nieuwste voorzieningen, waaronder internettoegang, geavanceerde audio-installaties en projectors. Onze locatie is uitgerust met alles wat je nodig hebt om je presentatie interactief en boeiend te maken.

Toplocatie
Publiek Authentiek receptie

4. Uitstekende bereikbaarheid

Publiek Authentiek is gunstig gelegen nabij de E17, E40 en de Gentse ring R4, waardoor je presentatie gemakkelijk bereikbaar zal zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat je gasten probleemloos naar jouw evenement kunnen komen, ongeacht waar ze wonen of hoe ze naar jouw presentatie willen afzakken.

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Hoe organiseer je een succesvolle presentatie?

Het organiseren van een succesvolle presentatie vereist niet alleen een inspirerende omgeving, maar ook een zorgvuldige planning en aandacht voor detail. We sluiten af met enkele praktische tips om jouw presentatie onvergetelijk te maken.

1. Kies de juiste spreker

De keuze van de spreker is van essentieel belang voor het succes van je presentatie. Het is belangrijk om een spreker te selecteren die niet alleen deskundig is op het betreffende vakgebied, maar ook in staat is om het publiek te boeien en te inspireren. Doe grondig onderzoek naar potentiële sprekers, let op hun ervaring en presentatiestijl, en betrek hen bij het bepalen van de doelstellingen en het thema van de presentatie. Dit helpt de spreker om hun boodschap aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw publiek. Of kies voor meerdere sprekers om een interessant debat uit te lokken.

2. Denk aan de catering

Catering speelt een belangrijke rol in de algehele ervaring van de deelnemers. Een goede catering zorgt niet alleen voor het nodige hapje en drankje, maar biedt ook de mogelijkheid voor informele gesprekken en netwerken. Bij Publiek Authentiek kunnen we een scala aan cateraars aanbevelen, van lichte snacks tot uitgebreide diners, om ervoor te zorgen dat je gasten niets tekortkomen tijdens je presentatie.

3. Voeg interactieve elementen toe

Het toevoegen van interactieve elementen aan je presentatie kan de betrokkenheid van het publiek vergroten. Dit kan variëren van live polls en Q&A-sessies tot discussiegroepen en breakout-sessies. Het publiek de mogelijkheid geven om deel te nemen en vragen te stellen, bevordert de betrokkenheid en leidt tot waardevolle inzichten. Overleg met de spreker over de mogelijkheden voor interactie en het gebruik van visuele hulpmiddelen zoals afbeeldingen, grafieken en video’s om de presentatie te verrijken.