Op zoek naar de perfecte locatie voor een keynote speaker? Die vind je bij Publiek Authentiek

Tijdens het organiseren van elk soort evenement is de keuze van de locatie van cruciaal belang. Een goede locatie maakt het verschil tussen een geslaagde bijeenkomst en eentje die snel vergeten wordt. Dat geldt zeker voor professionele keynotes. Op zoek naar de perfecte plek voor jouw keynote, dan is Publiek Authentiek jouw antwoord. Hier combineren we historische charme met moderne faciliteiten om jouw evenement tot een groot succes te maken.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Hoe organiseer je een goede keynote?

Het organiseren van een succesvolle keynote vereist een grondige planning om ervoor te zorgen dat het evenement een onuitwisbare indruk achterlaat op de aanwezigen.

1. Kies de juiste spreker

Het vinden van de juiste spreker is van cruciaal belang voor het succes van je keynote. Begin met het identificeren van sprekers die niet alleen expert zijn in het vakgebied van de keynote, maar ook in staat zijn om het publiek te boeien en te inspireren. Doe grondig onderzoek naar potentiële sprekers en overweeg hun ervaring, geloofwaardigheid en presentatiestijl. Het is ook belangrijk om de spreker te betrekken bij het definiëren van de doelstellingen en het thema van de keynote, zodat ze hun presentatie kunnen aanpassen aan de behoeften van jouw specifiek publiek.

foto intentif 2

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons
business events in publiek authentiek 12

2. Selecteer een geschikte locatie

De keuze van de locatie kan een grote impact hebben op de algehele ervaring van de deelnemers. Bij het kiezen van een locatie is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte van het publiek, de beschikbaarheid van technische faciliteiten en de sfeer van de ruimte.

Een vlekkeloze technische uitvoering is essentieel voor het succes van je keynote. Zorg ervoor dat de locatie beschikt over alle benodigde audiovisuele apparatuur, zoals microfoons, projectors en schermen, en dat er een technische persoon aanwezig is om eventuele problemen snel op te lossen.

3. Denk aan de catering

De catering is een belangrijk onderdeel van de algehele ervaring van de deelnemers. Zorg ervoor dat je voorafgaand aan de keynote een cateraar vastlegt indien je dat wenst. De mogelijkheid om iets te eten of drinken is niet alleen leuk voor de deelnemers, maar is ook het ideale moment voor de deelnemers om elkaar informeel te spreken en te netwerken. En dat is essentieel op een keynote.

Bij Publiek Authentiek kunnen we je heel wat verschillende cateraars aanbevelen, variërend van lichte snacks tot uitgebreide diners, om ervoor te zorgen dat je gasten niets tekortkomen tijdens je keynote.

Toplocatie
OverOndernemers 18 10 32 scaled

4. Interactieve elementen toevoegen

Overweeg om interactieve elementen toe te voegen aan je keynote om het publiek actief te betrekken bij de presentatie. Dit kan variëren van live polls en Q&A-sessies tot discussiegroepen en breakout-sessies. Door het publiek de mogelijkheid te geven om deel te nemen en vragen te stellen, wordt de betrokkenheid vergroot en worden waardevolle inzichten gedeeld. Vraag de spreker hoe interactief de infosessie is en of er mogelijkheden tot extra interactie zijn.

Verder is het aan te raden dat de spreker gebruikmaakt van visuele hulpmiddelen, zoals afbeeldingen, grafieken en video’s, om de presentatie te verrijken en de aandacht van het publiek vast te houden.

Publiek Authentiek: de perfecte locatie voor je keynote

Publiek Authentiek is gevestigd op een historisch domein met als blikvanger het 17e-eeuwse burgerhuis De Torre. Die historische locatie wordt gecombineerd met alle moderne faciliteiten.

Onze ruime feestzaal biedt plaats aan maximaal 200 gasten en kan flexibel worden ingericht en aangepast aan de behoeften van jouw evenement. Bovendien beschikken we over een prachtige tuin die mogelijkheden biedt voor buitenactiviteiten en informele gesprekken of om gewoon even een frisse neus te halen.

Onze moderne snufjes

Een succesvolle keynote vereist moderne audiovisuele apparatuur en technologische ondersteuning. Bij Publiek Authentiek bieden we state-of-the-art voorzieningen, waaronder draadloze internettoegang, de nieuwste audio-installaties en projectors. Onze locatie is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor interactieve keynotes.

Een onverbeterbare locatie

Publiek Authentiek is bovendien uitstekend gelegen nabij de E17, E40 en Gentse ring R4. We zijn dus makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Dat is essentieel om te verzekeren dat iedereen jouw keynote probleemloos kan bereiken. Niemand zal al te ver hoeven te rijden om jouw evenement bij te wonen.

Mogelijke opstellingen voor je keynote

Of je nu een kleinschalige keynote organiseert of net een groot evenement met meerdere sprekers en parallelle programma’s wil, bij Publiek Authentiek passen we de ruimte aan jouw specifieke wensen en behoeften aan.

Onze ruime feestzaal kan op verschillende manieren worden ingedeeld. Je kan kiezen voor de klassieke indeling met een spreekpodium en rijen stoelen of een moderne aanpak hanteren en voor iets interactievere opstellingen kiezen. Zo kan je interessante discussies en brainstorming in de hand werken. Ons ervaren team staat klaar om de ruimte naar jouw behoeften te configureren en te voorzien van alle benodigde technische faciliteiten.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor