Een kerstevent valt of staat met een goede locatie. Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om jouw spectaculair kerstevent te plannen! Een cruciale factor die het succes van je feest zal bepalen, is de locatie.

Of je nu een intiem samenzijn met vrienden en familie plant of een grootschalig kerstevent voor je bedrijf, bij Publiek Authentiek kan je terecht.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Maak kennis met Publiek Authentiek

Publiek Authentiek is een evenementlocatie met een historische flair, maar vergis je niet, onze feestzaal is voorzien van alle moderne snufjes. Het burgerhuis “De Torre” staat al vier eeuwen lang overeind en biedt de perfecte omkadering voor een gezellig kerstfeest. De hedendaagse feestlocatie ernaast biedt plaats aan tot wel 200 personen, al kunnen we ook kleinschaligere kerstevents hosten. Een mix van oud en nieuw met alle troeven voor het perfecte kerstevent!

foto intentif 2

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons
business events in publiek authentiek 12

Onze troeven voor jouw kerstevent

1. Een kerstevent op maat

Bij Publiek Authentiek leggen we ons toe op het creëren van een warme setting. Dat is natuurlijk essentieel voor een gezellig kerstevent. We luisteren naar je wensen en ideeën en samen bedenken we de beste manier om het kerstevent van je dromen tot leven te wekken, aangepast aan jouw wensen en het doelpubliek.

2. Professionele omkadering voor je kerstevent

Bij Publiek Authentiek hebben we al heel wat evenementen verwelkomd. We hebben bakken ervaring en helpen je graag met het vinden van de juiste cateraar of eventplanner. Want op een kerstevent kan natuurlijk geen kerstmaaltijd ontbreken. Wie de catering ook verzorgt, we werken graag nauw samen om te verzekeren dat jouw event van een leien dakje loopt.

3. De ideale ligging

Daarnaast moet de locatie gemakkelijk bereikbaar zijn voor gasten, want het is niet de bedoeling dat de genodigden te lang onderweg moeten zijn. Bij Publiek Authentiek kunnen we uitpakken met een uitstekende locatie. Je vindt onze eventlocatie vlakbij de E40, de E17 en langs de Gentse R4, op een korte afstand van het stadscentrum Gent. Er is ook parking in overvloed.

4. Verschillende opstellingen

Het ene kerstevent is het andere niet. Naargelang het doelpubliek voorzien we de juiste opstelling. Wil je een reeks tafels voor een gezellig kerstdiner? Of moet er ook een spreekgestoelte voorzien worden? Komt er een dj en wil je een dansvloer op je kerstevent? We brengen het allemaal voor elkaar.

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Tips voor een geslaagd kerstevent

Afsluiten doen we met enkele tips voor een geslaagd kerstevent.

Kerstmis is hét feest van het jaar. Decoratie is dan ook absoluut onmisbaar. Warme kleuren, gezellige verlichting en natuurlijk een kerstboom. En vergeet ook de slingers en glitters niet.

Of je nu een kerstevent voor een grote familie of voor je bedrijf voorziet, een dansvloer is altijd een goed idee. Komen er ook veel kinderen, dan kan het lonen om ook entertainment voor hen te voorzien.

Vind je een opstelling met tafels wat stijfjes aanvoelen? Kies dan voor een aanvullende loungeruimte. Daar kunnen de genodigden zich afzonderen en bijkletsen, buiten hun tafelgezelschap heen.

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor