Op zoek naar een locatie voor je doopfeest?

Bij Publiek Authentiek loopt de organisatie van je doopfeest van een leien dakje. Je kiest helemaal zelf hoe je doopfeest eruitziet. Maar bij Publiek Authentiek zijn we wel graag op de hoogte van je plannen.

We staan bijvoorbeeld graag in nauw contact met de cateraar of eventuele planners. Zo kunnen we alles goed op elkaar afstemmen en verzekeren dat het doopfeest vlekkeloos verloopt. Onze jarenlange ervaring, expertise en contacten maken het organiseren van jouw doopfeest een stuk makkelijker.

Op een goede locatie voor een doopfeest voelt iedereen zich welkom

Een doopfeest is een uniek moment en je wil van jouw doopfeest natuurlijk een onvergetelijke dag maken. De locatie is daarbij van groot belang. Om een geslaagd doopfeest te organiseren, heb je een locatie nodig die aan een stevige checklist voldoet. Een doopfeest vraagt namelijk om heel wat ruimte, om lekker eten en om een ontspannen omgeving. Iedereen moet er zich comfortabel en welkom voelen.

tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek 4

Zin in een authentieke beleving voor jouw doopfeest?

Contacteer ons

Onze troeven en tips voor jouw doopfeest

De locatie voor een doopfeest moet groot genoeg zijn

Een doopfeest brengt doorgaans flink wat kinderen met zich mee. Vrienden zitten vaak in dezelfde levensfase en hebben ook kleine kinderen. Al dat jong geweld moet natuurlijk zijn energie kwijtkunnen. Bij Publiek Authentiek kan dat in onze ruime tuin. Daar kunnen de kinderen rondspurten in het groen zonder de feestzaal op stelten te zetten. Natuurlijk kan je de tuin ook functioneel inzetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een receptie in openlucht?

Ook binnenin de feestzaal zijn de opties voor tafelopstellingen legio. Je kan voor receptietafels kiezen, maar ook voor gewone tafels of ronde tafels. Het ligt allemaal in jouw handen. Hieronder zie je alvast enkele opties.

tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek 3
When Whisky Meats BBQ copyright Patsy 84 1 e1660044505654

Maak van jouw doopfeest een unieke ervaring

Een doopfeest vraagt om randanimatie. Het is een feestelijke bedoening en je wil dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat kan op veel verschillende manieren. Je kan ervoor kiezen om een springkasteel te plaatsen of volkspelen in de tuin te zetten. Daarvoor kunnen we je in contact brengen met de juiste personen. We helpen je graag met ideetjes om jouw doopfeest helemaal uniek te maken.
Daarnaast moet de zaal ook aangekleed worden. Ballonnen, foto’s en bloemen vind je op bijna elk doopfeest terug. Natuurlijk moet je ook een wiegje voorzien om de ster van het feest een plekje te geven.

Voorzie de juiste catering op je doopfeest

Geen doopfeest zonder catering. Je gasten moeten natuurlijk te eten en te drinken krijgen. Je kan ervoor kiezen om de feestzaal zo in te delen dat er tafels zijn om een maaltijd te serveren, maar je kan het ook minder formeel maken en het bij hapjes en drankjes houden. Heel populair zijn tegenwoordig de foodtrucks. Je kan ze bijvoorbeeld inzetten voor cocktails, hapjes, maar ook koffie en thee en gebakjes. Meerdere foodtrucks laten de opties open voor de gasten zelf. Of vraag de cateraar een dessertbuffet te organiseren. We geven je graag nog meer ideetjes, neem gerust contact met ons op.

Bij Publiek Authentiek hebben we heel wat contacten met cateraars in de omgeving. We kunnen je verschillende professionele restaurantbedrijven voorstellen die ongetwijfeld je dromen werkelijkheid kunnen maken.

business events in publiek authentiek 8

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons

Een doopfeest moet vlot bereikbaar zijn

De feestzaal van Publiek Authentiek is makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Je doopfeest zal namelijk plaatsvinden vlakbij de belangrijke verbindingswegen zoals de E17, E40 en de Gentse ring R4, niet ver van de Ghelamco Arena en het UZ Gent. Dat betekent dat je de feestzaal ook met het openbaar vervoer makkelijk bereikt. Niemand zal zo al te ver hoeven te rijden om jouw doopfeest bij te wonen. Ideaal voor wie iets verder woont dus.

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons