Op zoek naar de ideale locatie voor boeklancering in regio Gent?

Ben je van plan om een nieuw boek te lanceren? Dan is het boek zelf natuurlijk essentieel om de genodigden te bekoren. Maar toch kan ook de juiste eventlocatie daaraan bijdragen.

De perfecte locatie voor een boeklancering is voor iedereen makkelijk bereikbaar, straalt professionalisme uit zonder stijf te zijn en is natuurlijk groot genoeg om alle gasten een stoel te kunnen bieden. Publiek Authentiek is meer dan geschikt voor jouw boeklancering.

2 ruimtes van 160 m² en 70 m², samenvoegbaar
Capaciteit tot 200 personen
Gratis Wifi
Airconditioning
Professionele prestaties (beamer, flipchart, whiteboard, microfoon)
State of the art audio & video

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Publiek Authentiek: de perfecte locatie voor jouw boeklancering

1. Historische sfeer voor jouw boeklancering

Publiek Authentiek is gevestigd in een prachtig historisch pand. Onze 17e-eeuwse toren is de ster van de evenementenlocatie. Die unieke sfeer draagt bij aan een bijzondere en onvergetelijke boeklancering. Je toont als auteur dat je boek een verzorgde omgeving verdient.

De authentieke details van het gebouw zorgen voor een intieme en uitnodigende setting die perfect past bij de presentatie van een nieuw boek. Vlak naast die toren ligt onze moderne feestzaal.

Authenticiteit original
foto intentif 4

2. Moderne voorzieningen

Hoewel onze locatie een historische uitstraling heeft, beschikken we over alle moderne faciliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle boeklancering.

Denk aan geavanceerde audiovisuele apparatuur, draadloos internet en comfortabele stoelen. Onze audiovisuele materialen zijn nieuw en voldoen aan de hoogste eisen. Ideaal voor wie indruk wil maken of de boeklancering op een originele manier wil invullen.

3. Indeling naar jouw wensen

Publiek Authentiek beschikt over twee ruimtes die flexibel kunnen worden ingericht om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een grootschalige boeklancering, wij hebben de perfecte ruimte voor jou. Onze ruime zaal biedt plaats aan maximaal 200 gasten en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw evenement.

Wil je graag een podium waarop de auteur en eventueel een andere gast het woord kunnen voeren? En wil je de stoelen in rijtjes, of mag dat rond tafels zijn? De mogelijkheden zijn legio.

Toplocatie
Publiek Authentiek receptie

4. Uitstekende bereikbaarheid

Onze evenementlocatie voor jouw boeklancering is gunstig gelegen nabij belangrijke snelwegen zoals de E17, E40 en de Gentse ring R4. Zo is jouw boeklancering gemakkelijk bereikbaar met de auto. Dat maakt het eenvoudig voor je gasten om de locatie te bereiken, ongeacht waar ze vandaan komen.

Maak kennis met Els

Gastvrouw met tonnen internationale ervaring
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor en mét jouw bedrijf?

Contacteer ons

Tips voor een succesvolle boeklancering

We zijn in Publiek Authentiek niet aan ons proefstuk toe. We delen je graag enkele tips voor het organiseren van een succesvolle boeklancering. Essentieel: een interactieve ervaring en de juiste locatie.

Meer dan de auteur alleen

De auteur van het boek is vanzelfsprekend de belangrijkste spreker van de avond. Het is cruciaal dat de auteur boeiende verhalen kan delen over het boek, het schrijfproces en de thema’s. Het toevoegen van een gastspreker, zoals een literair criticus, een dichte vriend die meer weet over het schrijfproces of een andere bekende schrijver, kan de lancering nog interessanter maken.

De perfecte locatie

De locatie van je boeklancering heeft een grote invloed op de ervaring van de gasten. Bij het kiezen van een locatie is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte, de technische voorzieningen en de sfeer. Publiek Authentiek biedt de ideale combinatie van die elementen. Bovendien zorgen de authentieke details van het gebouw voor een intieme en uitnodigende setting die perfect past bij de presentatie van een nieuw boek.

Catering

Bij een boeklancering speelt ook de catering een belangrijke rol. Het aanbieden van hapjes en drankjes maakt het evenement niet alleen aangenamer voor de gasten, maar biedt ook de perfecte gelegenheid voor informele gesprekken en netwerken. Bij Publiek Authentiek kunnen we diverse cateraars aanbevelen die passen bij jouw wensen, van lichte snacks tot uitgebreide diners.

Interactie is troef

Het betrekken van het publiek tijdens de boeklancering zal de ervaring verrijken. Overweeg om interactieve elementen toe te voegen, zoals een Q&A-sessie met de auteur, live polls of een signeersessie. Dat verhoogt de betrokkenheid van de aanwezigen en maakt de lancering dynamischer.

Publiek Authentiek voor jouw boeklancering

Publiek Authentiek biedt niet alleen een prachtige locatie voor je boeklancering, maar ook de nodige ondersteuning om je evenement tot een groot succes te maken. Van de historische ambiance en moderne voorzieningen tot de flexibele indelingsopties en uitstekende bereikbaarheid, bij Publiek Authentiek vind je alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke boeklancering te organiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het plannen van jouw volgende evenement.

Zin in een authentieke beleving voor jouw boeklancering?

Contacteer ons