Op zoek naar een feestzaal voor een dansfeest?

Een dansfeest is altijd een goed idee, maar er komt wel heel wat planning bij kijken. De keuze van de locatie speelt een cruciale rol in het succes van je evenement.

Bij Publiek Authentiek begrijpen we hoe belangrijk het is om een plek te vinden die niet alleen aan al je praktische behoeften voldoet, maar ook een unieke en memorabele sfeer biedt.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw dansfeest?

Contacteer ons

Onze troeven

1. Authentieke sfeer en charme

Publiek Authentiek is gevestigd in een prachtig gerestaureerd historisch pand. Onze 17e-eeuwse burgertoren pronkt trots naast de moderne feestlocatie. Zo vormen die originele architectonische details een unieke achtergrond voor jouw dansfeest. Het voegt meteen charme toe aan het hele gebeuren, iets wat de gasten zeker zullen weten te appreciëren.

Authenticiteit original
feesttafel in zaal publiek authentiek 2

2. Topfaciliteiten

Essentieel op een dansfeest: gasten, een dansvloer, de nodige hapjes en drankjes, en natuurlijk ook de muziek. Bij Publiek Authentiek hoef je je ook daar geen zorgen over te maken. We beschikken over alle moderne snufjes van de hoogste kwaliteit om jouw dansfeest vlekkeloos te laten verlopen. De geluidsinstallatie is professioneel en we hebben ook projectoren en schermen ter beschikking. Zo kan je jouw dansfeest naar een hoger niveau tillen. Dat zal de dj zeker graag horen.

3. Feestzaal met ideale ligging en parkeergelegenheid nabij Gent

Publiek Authentiek kan uitpakken met een uitstekende ligging. Je vindt ons nabij de E17, E40 en de Gentse ring R4. Zo kan iedereen, vanuit alle uithoeken van Vlaanderen, jouw dansfeest makkelijk en snel bereiken. Zo hoeft niemand af te haken omdat het te ver rijden is en staat iedereen ook snel terug thuis.

We begrijpen dat parkeergelegenheid een belangrijke overweging is bij het kiezen van een locatie. Publiek Authentiek biedt voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van de locatie, waardoor je gasten zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een parkeerplek.

domein de torre zwijnaarde
tuinfeest bij feestzaal publiek authentiek

4. Cateringopties en persoonlijke aanpak

Geen dansfeest is compleet zonder heerlijk eten en drinken. Publiek Authentiek heeft contact met diverse cateringbedrijven waarvan we weten dat ze een uitstekende service leveren. Of je nu een uitgebreid diner, een buffet of gewoon enkele hapjes wil, we geven je graag onze contactpersonen door. Werk je met een ander cateringbedrijf? Dan staan we graag in nauw contact met de cateraar van jouw keuze om een vlekkeloze avond te kunnen garanderen.

We begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak en luisteren we naar jouw specifieke wensen en eisen. Ons doel is om jouw visie werkelijkheid te laten worden en ervoor te zorgen dat je dansfeest een groot succes wordt.

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor jouw dansfeest?

Contacteer ons