Op zoek naar een feestzaal in Horebeke?

Babyborrel, communie, lentefeest, verjaardag, huwelijk, jubileum, pensioen, … voor elk mooi levensmoment ben je van harte welkom onder onze toren.
In onze unieke feestzaal kan je naar hartenlust het leven vieren.

En wij laten u thuiskomen op onze feestlocatie in regio Horebeke.

Je kan de organisatie van uw feest zelf in handen nemen of je laten bijstaan door onze professionele partners. Wij brengen je in contact met onze event planner, feestarchitect en cateringpartners om jouw moment onvergetelijk te maken.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons

Onze troeven

1. Authenticiteit

Authenticiteit in al zijn facetten dragen wij hoog in het vaandel. De warme, informele sfeer bij Publiek Authentiek nodigt dan ook uit tot onvergetelijke momenten van ontmoeting, ontspanning en ontplooiing.

Met respect voor het verleden en een knipoog naar vandaag dopen we deze plek nu om tot ‘Publiek Authentiek’.

Authenticiteit original
Publiek Authentiek thuiskomen

2. Thuiskomen

Ken je dat gevoel wanneer je thuiskomt na een lange reis? Dat gevoel willen wij ook bij jou oproepen. Een hartelijke ontvangst in een ontspannen sfeer en in een uniek en gezellig kader. Onder onze toren zal je je thuis voelen. Onze spontane gastvrouw staat te popelen om je in de watten te leggen.

3. Toplocatie

Bij Publiek Authentiek ligt het groen binnen handbereik. Het is gelegen aan de Schelde en aan de toegangspoort van de Vlaamse Ardennen, dus ook vanuit Horebeke goed te bereiken. Zowel wandelaars als fietsers kunnen hun hart ophalen in de mooie natuur langsheen het prachtige water met zijn landschappen.

Tevens is het een strategisch interessante locatie, vlakbij belangrijke verbindingswegen zoals de E17, E40 en de Gentse ring R4, én op een boogscheut van de Ghelamco Arena en het UZ Gent.

Ook voor de bezoeker van het toeristische Gent zijn wij ideaal gelegen. Dichtbij het openbaar vervoer en een leuke fietsroute richting Gent centrum, die start bij ons aan de Schelde.

Kortom, voor zowel zaken als ontspanning ben je bij ons aan het juiste adres.

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons