Op zoek naar een authentieke feestlocatie met tuin in regio Gent?

Bij Publiek Authentiek omarmen we authenticiteit in al haar vormen. We verwelkomen onze gasten op een betoverende locatie die een eeuwenlange geschiedenis heeft gekend. Oorspronkelijk was onze feestlocatie verbonden aan de Sint-Pietersabdij en later aan het kasteel della Faille, waar het diende als burgerhuis.

De karakteristieke duiventoren, die vandaag nog steeds in zijn 17e-eeuwse versie te bewonderen is, zal je zeker weten te charmeren.

Mogelijke opstellingen

Zaal Publiek ( 160 m² )

feestzaal opstelling

Zaal Authentiek ( 70 m² )

business opstelling

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons

Onze troeven

Feestlocatie met tuin in regio Gent

Een van onze troeven is ongetwijfeld de ruime tuin, die fungeert als een extra eventruimte op prachtige dagen. Onze groene oase biedt niet alleen een aangenaam uitzicht, maar ook de mogelijkheid om een eventtent op te zetten of een kleurrijk springkasteel te plaatsen, waardoor jouw feest een extra dimensie krijgt.

Of je nu denkt aan rondlopende kinderen die zich vermaken met een springkasteel of volksspelen, of je wenst een verfijnde receptie te organiseren onder de warme zomerzon, onze tuin past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. Ons team staat klaar om de tuin te transformeren tot de perfecte setting die past bij de sfeer van jouw evenement.

tuin van publiek authentiek in zwijnaarde 3
privefeest in zaal publiek authentiek 19

We helpen je graag met de organisatie van jouw evenement

Elk feest wordt met zorg georganiseerd. We helpen je graag met de praktische kant van de zaak. Wens je samen te werken met een uitstekende cateraar, dan geven we je graag de gegevens door van enkele cateraars die hun kwaliteit en service meermaals bewezen hebben. Natuurlijk heb je ook de vrijheid om je eigen cateraar te kiezen. We werken dan wel graag nauw samen om ervoor te zorgen dat alles van een leien dakje loopt. Wil je de locatie op jouw eigen manier aankleden of heb je een specifiek themafeest in gedachten? Dat kan! Onze partner Sfeerlab verrast je met de meest originele ideeën en decoraties.

Diverse formules, zoals een foodtruck, barbecue, of foodcourts, behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij brengen je graag in contact met onze creatieve feestpartners, zodat jouw evenement een unieke en onvergetelijke ervaring wordt.

Vlot bereikbaar en makkelijk parkeren

De bereikbaarheid van Publiek Authentiek is een extra pluspunt. We worden omgeven door groen, maar bevinden ons toch op een steenworp afstand van de E17, E40 en de Gentse ring R4. Onze feestlocatie met tuin in regio Gent is dus strategisch geplaatst voor gasten uit verschillende richtingen. Ook over parkeren in de omgeving hoef je je geen zorgen te maken.

privefeest in zaal publiek authentiek 7
event overondernemers in zaal publiek authentiek 37

Feestlocatie met alle moderne voorzieningen

Met een diep respect voor het verleden en aandacht voor het heden hebben we die plek getransformeerd tot ‘Publiek Authentiek’. Naast het historische pand bevindt zich onze eigentijdse eventlocatie, die alle comfort en moderne snufjes biedt voor diverse evenementen. Met onze persoonlijke aanpak streven we ernaar onze gasten een authentieke beleving te bezorgen onder onze eeuwenoude ‘Torre’.

De zaal van Publiek Authentiek biedt ruimte voor 120 zitplaatsen of 200 staanplaatsen en is uitgerust met alle moderne faciliteiten en technologieën die je evenement naar een hoger niveau tillen. Zo kan je rekenen op een hypermodern audiosysteem, een elektrisch projectiescherm en nog veel meer. Elk evenement kan hier plaatsvinden.

Maak kennis met Els

Onze gastvrouw met tonnen internationale ervaring.
Els Vanlooy

Els Vanlooy
Gastvrouw

Jarenlang genoot ik van een leuke job in de reissector. Mooie reizen op maat organiseren naar prachtige bestemmingen, zelf reizen naar de verste uiteinden van de wereld, interessante mensen ontmoeten en begeesterende momenten beleven.

Toch wist ik onbewust dat ik nog meer wou doen met dat ‘creëren van mooie momenten’. Met de komst van een kind diende een ommezwaai op professioneel vlak zich aan.

Toen burgerhuis “De Torre” op ons pad kwam, vielen alle puzzelstukken dan ook in mekaar. Mijn tweede kindje oftewel Publiek authentiek was geboren. Een plek voor ontmoeting en verbinding waar mooie momenten worden gecreëerd en beleefd.

Onze werkwijze

Van idee tot uitvoering, we gaan steeds op nauwkeurige wijze te werk om van jouw business event een groot succes te maken. Daarom doorlopen we steevast deze stappen ter voorbereiding van de grote dag.
 • 1
  Intakegesprek

  Samen gaan we op zoek naar de juiste toon en smaakmakers voor jouw professionele plannen. In een intakegesprek luisteren we naar jouw ideeën en gaan daar vervolgens mee aan de slag.

 • 2
  Creatief voorstel

  Op basis van jouw noden en behoeften werken we een creatief, haalbaar, zot of budgetvriendelijk voorstel uit. Wat het ook is, dankzij onze jarenlange ervaring weten we van elk business event een onvergetelijk iets te maken.

 • 3
  Backtiming

  Een droom zonder een plan is slechts een wens. Daarom maken wij een punt van een goede planning. Zodra de dag dichterbij komt, is het zaak om vinger aan de pols te houden aan de hand van een strakke planning. Bij ons ben je in goede handen.

 • 4
  Plannen waarmaken

  De dag van het event is het alle hens on dek om de plannen in realiteit om te zetten. Iedereen in de startblokken en handen uit de mouwen. We stellen alles in het werk om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“We zochten een locatie met centrale, groene ligging in Oost-Vlaanderen om een seminarie te organiseren. We werden getipt om te informeren bij Publiek Authentiek. Deze eventlocatie heeft zijn naam alvast niet gestolen. Wat een prachtige, intieme locatie in het groen die tegelijkertijd toch heel vlot bereikbaar is. De gastvrouw Els is duidelijk niet aan haar proefstuk toe. We voelden ons in de watten gelegd en komen zeker terug!”

 

– Hannah Van Hoorick, Co-founder Kamping Kantoor

Zin in een authentieke beleving voor jouw feest?

Contacteer ons